Facebook Pixel Άρης: Έσκασε τώρα! Ανακοίνωσε παίκτη ο Άρης - "Γνωρίζω πολύ καλά ότι ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα"
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-14 21:20:00

Έσκασε τώρα! Ανακοίνωσε παίκτη ο Άρης - "Γνωρίζω πολύ καλά ότι ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα"

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Ανακοίνωσε παίκτη ο Άρης - "Γνωρίζω πολύ καλά ότι ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα"

Σε ακόμα μια ολοκλήρωση μεταγραφής προχώρησαν οι Κίτρινοι το βράδυ της Τετάρτης (14/9) με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτηση ξένου ποδοσφαιριστή.

Άρης: Παίκτης των Κιτρίνων και επίσημα είναι ο Έντουιν Ροντρίγκες με τους Κίτρινους να ανακοινώνουν και επίσημα τον δανεισμό του παίκτη από την Ολίμπια Ντεπορτίβο.

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Edwin Alexander Rodriguez Castillo, όπως είναι το πλήρες όνομά του, με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο (με οψιόν αγοράς).

Ο Edwin Rodriguez γεννήθηκε στην πόλη Quimistan, στην Santa Barbara της Ονδούρας, στις 25 Σεπτεμβρίου του 1999.

Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε από την CD Olimpia, με την οποία έχει κατακτήσει ήδη τέσσερις Liga National Apertura και μια Liga Nacional Clausura.

Με τη φανέλα τις CD Olimpia μετράει 14 γκολ και 10 ασίστ σε 129 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Τη φετινή σεζόν ο Rodriguez πρόλαβε να αγωνιστεί 7 φορές στη Liga Nacional Apertura (2 γκολ, 1 ασίστ) και 3 φορές στην Concacaf League (1 γκολ, 2 ασίστ), τη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής.

Οι καλές εμφανίσεις με την πρωταθλήτρια Ονδούρας, Olimpia, έδωσαν τη δυνατότητα στον Rodriguez να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Με την εθνική Ονδούρας έχει καταγράψει ήδη 20 συμμετοχές (1 γκολ). Συμμετείχε μάλιστα και στην αποστολή της εθνικής Ονδούρας για τους πρόσφατους Ολυμπιακούς αγώνες το καλοκαίρι του 2021 (3 συμμετοχές).

Ο 23χρονος winger θα συναντήσει στη Θεσσαλονίκη τον συμπατριώτη του Luis Palma, με τους δύο ποδοσφαιριστές να αποτελούν σημαντικά κεφάλαια για το ποδόσφαιρο της Ονδούρας.

Edwin Rodriguez καλώς ήρθες στην πόλη του Θεού!

«Γνωρίζω πολύ καλά που ήρθα...»

Στις πρώτες του δηλώσεις στο arisfc.com.gr, ο Edwin Rodriguez, τόνισε:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη. Γνωρίζω πολύ καλά ότι ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει τους στόχους της.

Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις και να αγωνιστώ με τη φανέλα του ΑΡΗ. Θα δουλέψω σκληρά για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης των ανθρώπων της ομάδας»", αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags