Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Στέλνουν χαφ από την Αγγλία την τελευταία στιγμή!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-15 16:27:00

Όνομα έκπληξη για τα χαφ στον Παναθηναϊκό - "Αυτόν κλείνει στις... καθυστερήσεις" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Όνομα έκπληξη για τα χαφ στον Παναθηναϊκό - "Αυτόν κλείνει στις... καθυστερήσεις" (ΒΙΝΤΕΟ)

Το παλεύουν στον Παναθηναϊκό για μεταγραφή της τελευταίας στιγμής.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν το... βάρος της πίεσης για να κλείσουν έναν κεντρικό μέσο, ωστόσο ο χρόνος δεν είναι σύμμαχός τους!

Με αφορμή αυτό, λοιπόν, δημοσιεύματα από το εξωτερικό αναφέρουν πως πλησιάζει στην μεταγραφή του Εμιλιάνο Μαρκόντες.

Πρόκειται για τον 27χρονο χαφ της Μπόρνμουθ, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Μάλιστα, καλύπτει αρκετά από τα στοιχεία που αναζητάει σε έναν παίκτη αυτής της θέσης ο προπονητής του Παναθηναϊκού!

Ο έμπειρος άσος μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερό χαφ, πέρα από κεντρικός μέσος.

Εάν τα δημοσιεύματα του εξωτερικού μετουσιωθούν σε... πράξη θα φανεί στην πράξη σε λίγες ώρες, μιας και η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται!

Ποιος είναι ο Μαρκόντες

0 27χρονος χαφ ήταν... προϊόν των ακαδημιών της Χβιντόβρε και το 2010 μεταπήδησε στην Νόρτζελαντ. Την υπηρέτησε μέχρι το 2018 καταγράφοντας 120 συμμετοχές με 38 γκολ και 12 ασίστ.

Αποτέλεσε το εισιιτήριό του για να πάει στην Μπρέντφορντ, η οποία τον Σεπτέμβριο του 2019 τον έδωσε δανεικό την Μίντιλαντ και τον Ιούλιο του 2021 τον πούλησε στην Μπόρνμουθ, όπου και ανήκει.

Στην Μπρέντφορντ έπαιξε 97 φορές, πέτυχε 7 γκολ και έδωσε 13 ασίστ, ενώ στην επιστροφή του στην Δανία είχε 12 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ για την Μίντιλαντ. Με την Μπόρνμουθ έχει αγωνιστεί 23 φορές, μετρώντας 6 γκολ και 1 ασίστ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags