Facebook Pixel Θεσσαλονίκη: Απίστευτο! Για αυτό δεν πρόλαβε το οπαδικό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη η αστυνομία
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-15 21:09:00

Απίστευτο! Για αυτό δεν πρόλαβε το οπαδικό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη η αστυνομία

Sportdog Team
Απίστευτο! Για αυτό δεν πρόλαβε το οπαδικό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη η αστυνομία

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε εκπρόσωπος της αστυνομίας της πόλης όπου και αναφέρθηκε στο οπαδικό επεισόδιο που έλαβε χώρα στην ΔΕΘ, αναφέροντας τον λόγο που δεν αποφεύχθηκε.

Αλέξανδρος Σφελινιώτης: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος των Αστυνομικών Αρχών της Θεσσαλονίκης, σχολιάζοντας το νέο περιστατικό οπαδικής βίας στη ΔΕΘ αλλά και τα δεκάδες προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα αστυνομικά σώματα.

«Δυστυχώς η οπαδική βία δεν πρόκειται να εξαλειφθεί και έτσι όπως έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα δεν βοηθάνε ούτε οι ίδιες οι ομάδες. Με συνεχείς ανακοινώσεις, κόντρες και διαπληκτισμούς αυτή η κατάσταση εντείνεται. Δυστυχώς η δολοφονία του Άλκη δεν έβαλε μυαλό σε κανέναν.

Στόχος της αστυνομίας είναι όσο μπορούμε να προλάβουμε κάποιες καταστάσεις. Το χθεσινό ραντεβού δεν το προλάβαμε γιατί δόθηκε σε πολύ κεντρικό σημείο και δεν το περίμενε κανείς. Να φανταστείτε μέσα στην έκθεση υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και αυτό δεν απέτρεψε τους εμπλεκόμενους να ξεκινήσουν το επεισόδιο
».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το αστυνομικό σώμα:

«Έχουμε τρομερές ελλείψεις και από ανθρώπους και από υλικοτεχνικές υποδομές. Το κυριότερο πρόβλημά μας είναι ότι οι επικοινωνίες μας είναι διάτρητες. Μέσω των ασύρματων μας ακούνε από παντού, μπορούν να μας στήσουν ενέδρα. Επίσης, τα οχήματα έχουν συμπληρώσει 25 χρόνια ζωής. Φτάνουμε στο σημείο να μας προσπερνάνε οι ληστές γιατί εμείς έχουμε οχήματα πετρελαίου. Μην μιλήσω για το ότι βάλαμε την αστυνομία να φυλάει την πανεπιστημιακή αστυνομία. Αυτό αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία, είμαστε για γέλια», είπε ο Αλέξανδρος Σφελινιώτης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags