Facebook Pixel Τικίνιο Σοάρες: Άρχισε να τρελαίνει... κόσμο ο Τικίνιο στη Βραζιλία - Γκολ και αποθέωση από τον κόσμο
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-18 22:23:00

Άρχισε να τρελαίνει... κόσμο ο Τικίνιο στη Βραζιλία - Γκολ και αποθέωση από τον κόσμο!

Sportdog Team
Άρχισε να τρελαίνει... κόσμο ο Τικίνιο στη Βραζιλία - Γκολ και αποθέωση από τον κόσμο!

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Μποταφόγκο, όπου μάλιστα πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τον κόσμο της ομάδας να τον αποθεώνει.

Τικίνιο Σοάρες: Πολύ θερμά δέχθηκαν οι φίλοι της Μποταφόγκο το πρώτο γκολ που πέτυχε ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού στη νίκη της ομάδας απέναντι στην Κοριτίμπα με 2-0, αποτέλεσμα που χρειαζόταν η βραζιλιάνικη ομάδα μιας και ήταν καιρό μακριά από τα καλά αποτελέσματα και με αυτόν τον τρόπο ανέβηκε στην 10η θέση.

Ο Βραζιλιάνος φορ έτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του και μετά το ματς έκανε δηλώσεις εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τις εκδηλώσεις των οπαδών προς το πρόσωπό του. «Δεν κοιτάζω τον εαυτό μου και αν θα βάζω γκολ, αλλά πάνω απ' όλα την ομάδα μου. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που βρίσκομαι εδώ, η Μποταφόγκο είναι τεράστιο κλαμπ και θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να βελτιωθούμε. Δεν κοιτάμε πού μπορούμε να φτάσουμε στο τέλος, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι να παίρνουμε τις νίκες. Και μετά θα δούμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Τικίνιο Σοάρες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags