Facebook Pixel Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης: Μοιράστηκαν από ένα βαθμό
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-18 19:55:00

Λεβαδειακός και Αστέρας μοιράστηκαν από ένα βαθμό - Δίκαιο το αποτέλεσμα, μένουν πίσω οι Αρκάδες

Λεβαδειακός και Αστέρας μοιράστηκαν από ένα βαθμό - Δίκαιο το αποτέλεσμα, μένουν πίσω οι Αρκάδες

Λεβαδειακός και Αστέρας Τρίπολης μοιράστηκαν από ένα βαθμό!

Στο γήπεδο της Λειβαδειάς ο Λεβαδειακός με τον Αστέρα Τρίπολης μοιράστηκαν από ένα βαθμό, με το ισόπαλο 1-1! Το τελικό σκορ ουσιαστικά διαμορφώθηκε μέσα σε 6΄ στο δεύτερο μέρος, με τον Λιάγκα να ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους με κεφαλιά και τον Καστάνο να ισοφαρίζει άμεσα.

Πλέον ο Λεβαδειακός έφτασε τους 2 βαθμούς και παραμένει προτελευταίος, ενώ ο Αστέρας που έχει ξεκινήσει με μεγάλη απογοήτευση τη χρονιά έχει μόλις 4 βαθμούς! 

Αξίζει να σημειωθεί πως το αποτέλεσμα ήταν αρκετά δίκαιο, μιας και οι δύο ομάδες είχαν τις δικές τους στιγμές.

Την επόμενη αγωνιστική, μετά την διακοπή, ο Λεβαδειακός ταξιδεύει στην Λαμία, ενώ ο Αστέρας υποδέχεται τον ΟΦΗ!

Το ματς

O αγώνας ξεκίνησε με γρήγορο σουτ του Μπενίτο, ενώ μόλις στο 3΄ ο Καστάνιο έκανε διώξιμο με δύναμη από το κέντρο, η μπάλα πήρε τρελή πορεία και ανάγκασε τον Μάρκοβιτς σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση  στη φάση του... αγώνα, λόγω της ιδιοτροπίας του! Ο Λεβαδειακός απείλησε στο 7΄ με τον Λούα Λούα να στέλνει την μπάλα λίγο έξω από την εστία του Παπαδόπουλου.

Γενικά ο ρυθμός είχε αρκετά καλό ρυθμό με τον Μπερτόγλιο να απειλεί για πρώτη φορά στο 12΄, χωρίς επιτυχία. Ο Αστέρας είχε μπει με απειλητικές διαθέσεις, ενώ ο Λεβαδειακός προσπαθούσε να γίνει απειλητικός στις αντεπιθέσεις.  Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο έπεσε αισθητά ο ρυθμός για περίπου 15΄, με τον Λεβαδειακό να γίνεται πιο απειλητικός και στο 34΄ να χάνει την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία! Σε εκείνο το σημείο ο Λούα Λούα έκανε γύρισμα με τον Δούμτσιο να κάνει κάνει προβολή στη μικρή περιοχή, ωστόσο δεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έχασαν νέα ευκαιρία στο 37΄, ξανά με τον Δούμτσιο! Ο νεαρός άσος βγήκε από τα πλάγια, με τον Παπαδόπουλο να γλιστράει δύο φορ, ωστόσο ο Δούμτσιος το σκέφτηκε αρκετά και εν τέλει κόπηκε από τους αμυντικούς του Αστέρα Τρίπολης. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου. Ο προπονητής του Αστέρα αποφάσισε να ρίξει στον αγώνα Γκαρντάφσκι και Μπαρτόλο με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ενώ οι Ντομίνγκεθ και Ριέρα ήταν αυτοί που αποχώρησαν.

Ο Λεβαδειακός συνεχίζοντας με κεκτημένη ταχύτητα από τις φάσεις στο 34΄ και στο 37΄ κατάφερε να κάνει το 1-0 στο 48΄! Ο Μουτίνιο εκτέλεσε φάουλ, το οποίο είχε ως αποδέκτη τον Λιάγκα, ο οποίος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.

 Παρά την ψυχρολουσία του 1-0 οι παίκτες του Αστέρα δεν πτοήθηκαν και ισοφάρισαν στο 54΄ σε 1-1!

Ο Μπερτόγλιο εκτέλεσε κόρνερ, η πρώτη κεφαλιά είχε ως αποδέκτη τον Τζουκάνοβιτς, ο οποίος την έδωσε στον Μπαρτόλο, με την μπάλα να καταλήγει στον Μπαρτόλο που ισοφάρισε ουσιαστικά μέσα σε έξι λεπτά. Ο Αστέρας έχασε ευκαιρία να κάνει και το 2-1 στο 63΄, με τον Καρμόνα να γυρίζει στον Μπαρτόλο, ο οποίος έχασε σημαντική ευκαιρία.Ο Λεβαδειακός που δεν έδειχνε να πατάει και πολύ καλά στο δεύτερο μέρος έχασε την πρώτη του ευκαιρία στο 66΄ με τον Μπελμόντ να κάνει ένα δυνατό σουτ, το οποίο πέρασε πάνω από την εστία του Παπαδόπουλου.Στο 78΄ οι γηπεδούχοι έχασαν νέα ευκαιρία, μιας και ο Τζουκάνοβιτς έκανε λάθος, με τον Τσιριγώτη να επωφελείται και να βγαίνει σε τετ α τετ, χωρίς να καταφέρει να κερδίσει τον Παπαδόπουλο, ο οποίος τον πρόλαβε. Στο 85΄ ο Περράκης καταλόγισε αρχικά πέναλτι για μαρκάρισμα του Κωνσταντινίδη στον Μπαρτόλο, ωστόσο μετά από χρήση του VAR καταλόγισε φάουλ έξω από την περιοχή, με τον Κωνσταντινίδη να παίρνει και κίτρινη.

Στο 90΄ ο Αλβάρες έπιασε ένα τρομερό σουτ, ωστόσο ο Μάρκοβιτς ήταν σε ετοιμότητα για μια ακόμη φορά. Αμέσως μετά ο Στάνκο έπιασε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ, με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

 
Οι αρχικές ενδεκάδες: 
 
Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς – Κωνσταντινίδης, Βινίσιους, Λιάγκας, Παναγιώτου - Χάμοντ, Μεχία, Μπελμόντε – Μουτίνιο, Δούμτσιος, Λούα Λούα.
 
Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος – Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες – Ντομίνγκεθ, Στάνκο – Τιλίκα, Μπερτόγλιο, Ριέρα – Μπενίτο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags