Facebook Pixel Φίλιπ Ζινγκερνάγκελ: «Όταν ένιωσα ότι δεν θα παίζω στον Ολυμπιακό, πήγα απευθείας στην Σταντάρ!»
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-19 14:25:00

Ατάκα με νόημα από Ζινκερνάγκελ: "Όταν ένιωσα ότι δεν θα παίζω στον Ολυμπιακό..."

Sportdog Team
Ατάκα με νόημα από Ζινκερνάγκελ: "Όταν ένιωσα ότι δεν θα παίζω στον Ολυμπιακό..."

O Ζινγκερνάγκελ πέτυχε δύο γκολ στο Βέλγιο στο ντέρμπι με την Μπριζ, ενισχύοντας την άποψη ότι ο Ολυμπιακός βιάστηκε να εγκαταλείψει το πρότζεκτ του Δανού.

Ο Φίλιπ Ζινγκερνάγκελ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Σταντάρ Λιέγης στο ντέρμπι με την Μπριζ, καθώς ο Δανός εξτρέμ που αποχώρησε πρόσφατα από τον Ολυμπιακό βρήκε δύο φορές δίχτυα!

Μιλώντας μετά το ματς, ο 27χρονος αναφέρθηκε στην πρόσφατη φυγή του από τον Ολυμπιακό και την επιλογή να συνεχίσει στο Βέλγιο και την Σταντάρ: «Όταν ένιωσα ότι δεν θα παίζω στον Ολυμπιακό, έπιασα απευθείας το χέρι που άπλωσε η Σταντάρ. Πήρα το τηλέφωνό για να μιλήσω με τον Ρόνι Ντέιλα και να του πω ότι ήθελα πολύ να έρθω στην ομάδα. Όταν μπορείς να εξελιχθείς σε μια τέτοια… ηλεκτρική ατμόσφαιρα, δεν το σκέφτεσαι δεύτερη φορά. Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης ένιωσα τη ζεστασιά του κοινού. Επιβεβαιώθηκε το προαίσθημα όταν έβαλα το γκολ».

Για τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στην Μπριζ είπε: «Μερικές φορές πετυχαίνεις πράγματα όταν δεν το σκέφτεσαι ότι θα συμβεί. Το προσπάθησα, δούλεψα και έπεισα τον εαυτό μου ότι ίσως ο νόμος δεν είναι τόσο ισχυρός όσο νομίζουμε. Στο δεύτερο γκολ μου, είμαι τυχερός επειδή έχω πολύ χώρο. Πρόκειται για μια κατάσταση που δεν αρέσει στους αμυντικούς. Μπόρεσα να το εκμεταλλευτώ και άφησα το ένστικτό μου να μιλήσει Είναι υπέροχο, αλλά το κύριο θέμα είναι η ομάδα και μόλις πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε διεκδικητή του τίτλου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags