Facebook Pixel Ταξιάρχης Φούντας: Χαμός με Φούντα στις ΗΠΑ - Θα αποχωρούσαν οι παίκτες της Ίντερ Μαϊάμι - Έρχεται... καμπάνα
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-19 20:08:00

Χαμός με Φούντα στις ΗΠΑ - Θα αποχωρούσαν οι παίκτες της Ίντερ Μαϊάμι - Έρχεται... καμπάνα

Sportdog Team
Χαμός με Φούντα στις ΗΠΑ - Θα αποχωρούσαν οι παίκτες της Ίντερ Μαϊάμι - Έρχεται... καμπάνα

Σοβαρές αποκαλύψεις σχετικά με το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Έλληνα επιθετικό στις ΗΠΑ, ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε φραστικά σε ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας.

Ταξιάρχης Φούντας: Για το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Έλληνα επιθετικό μίλησε ο Ντεάντρε Γέντλιν που αποκάλυψε πως ήταν έτοιμος μαζί με τους συμπαίκτες του, στην Ίντερ Μαϊάμι, να μη συνεχίσουν στον αγώνα, σε περίπτωση που ο πρώην διεθνής δεν γινόταν αλλαγή.

Οι παίκτες της Ίντερ μετέφεραν τα συναισθήματά τους στον προπονητή της ομάδας, Φιλ Νέβιλ. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 66', ο άλλοτε συμπαίκτης του Άγγλου τεχνικού στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και προπονητής της Ντι Σι Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνεϊ, έκανε αλλαγή τον Φούντα με τον Μιγκέλ Μπέρι.

Μάλιστα λίγο αργότερα το MLS εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας ότι θα ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό "Το MLS έχει μηδενική ανοχή για την κακοποιητική και επιθετική γλώσσα και λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπ' όψιν αυτούς τους ισχυρισμούς. Μία έρευνα για το ζήτημα θα αρχίσει άμεσα. Περαιτέρω πληροφορίες θα δοθούν με την ολοκλήρωση αυτής της έρευνας", αναφέρει μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση και σίγουρα ο Ταξιάρχης Φούντας βλέπει μπροστά του το φάσμα τιμωρίας.

Ο Ταξιάρχης Φούντας πήρε θέση για τη ρατσιστική επίθεση την οποία κατηγορούν αναφέροντας σε ανάρτησή του ότι ποτέ δεν έκανε κάτι τέτοιο.

"Δεν χρησιμοποίησα τη λέξη την οποία με κατηγορούν ότι χρησιμοποίησα. Αυτήν τη απεχθή ρατσιστική προσβολή την αποκηρύσσω και δεν τη χρησιμοποίησα. Ειπώθηκαν πολλές κουβέντες στο γήπεδο, αλλά δεν επιτέθηκα ρατσιστικά σε κανέναν. Απορρίπτω τον ρατσισμό σε κάθε μορφή του. Είναι απεχθής. Έχω πολλούς φίλους από πολλές κουλτούρες. Πάντα σέβομαι την κουλτούρα, τη θρησκεία και το χρώμα δέρματος κάθε ατόμου και γι' αυτό είμαι πολύ αναστατωμένος από αυτήν την κατηγορία και λυπημένος που κατηγορήθηκα λανθασμένα", έγραψε ο 27χρονος επιθετικός.


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags