Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πώς το πήρε; Αυτή ήταν η αντίδραση Κορμπεράν στην απόλυση
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-20 09:34:00

Πώς το πήρε; Αυτή ήταν η αντίδραση Κορμπεράν στην απόλυση από Ολυμπιακό

Sportdog Team
Πώς το πήρε; Αυτή ήταν η αντίδραση Κορμπεράν στην απόλυση από Ολυμπιακό

Ο Ισπανός ενημερώθηκε σχετικά λίγη ώρα μετά την ήττα από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σύντομη αποδείχτηκε η θητεία του Κάρλος Κορμπεράν στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός τεχνικός μετά την ήττα από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-1 ενημερώθηκε για την απόλυσή του. Ήταν λίγα λεπτά μετά την εκτός έδρας απώλεια. Ο ίδιος το πήρε ψύχραιμα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είχε αντιληφθεί πως το κλίμα είχε βαρύνει για αυτόν από τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα. Ο κόσμος δεν τον πίστεψε, για να λέμε όμως και την πάσα αλήθεια, η κατάσταση ήταν εξαιρετικά δύσκολη μετά την απομάκρυνση Μαρτίνς. Η πίεση ήταν τεράστια, όλοι περίμεναν μία μεταμόρφωση της ομάδας, μαγικά όμως δεν γίνονται από τη μία στιγμή στην άλλη.

Τα αποτελέσματα δεν δικαίωσαν τον 39χρονο τεχνικό, ο οποίος έκανε όνειρα στο λιμάνι, αλλά η εξέλιξη της ιστορίας τον οδήγησε στο να μην προλάβει να κάνει... παρέλαση, όπως είθισται να λέγεται με χιούμορ σε τέτοιες περιπτώσεις.

Το διήμερο (Δευτέρα-Τρίτη) δόθηκε ρεπό στους παίκτες του Ολυμπιακού που δεν σχετίζεται με την απόλυση Κορμπεράν. Ήταν κάτι που ο Ισπανός προπονητής είχε ανακοινώσει στους παίκτες του πριν το ματς με τον Άρη, εν όψει και της διακοπής του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, φαίνεται, πως οι Πειραιώτες θα τον έχουν κλείσει μέχρι την Τετάρτη, όταν και όσοι παίκτες δεν έχουν διεθνείς υποχρεώσεις θα επιστρέψουν στου Ρέντη για προπονήσεις. Δείτε τι αναφέρει το ρεπορτάζ του Μπάμπη Παπάζογλου για τη διάδοχη κατάσταση.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags