Facebook Pixel Χάμες Ροντρίγκες: Πανηγυρίζει για Μίτσελ ο Χάμες - Αυτός ο λόγος που δεν ήθελε τον Μπενίτεθ στον Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-20 17:49:00

Πανηγυρίζει για Μίτσελ ο Χάμες - Αυτός ο λόγος που δεν ήθελε τον Μπενίτεθ στον Ολυμπιακό

Sportdog Team
Πανηγυρίζει για Μίτσελ ο Χάμες - Αυτός ο λόγος που δεν ήθελε τον Μπενίτεθ στον Ολυμπιακό

Ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής των Ερυθρόλευκων θα είχε σίγουρα σοβαρό πρόβλημα αν τελικά ερχόταν στην ομάδα ο πρώην προπονητής της Έβερτον, μιας και μεταξύ τους υπάρχει... προϊστορία.

Χάμες Ροντρίγκες: Πρώτο θέμα στην Κολομβία είναι οι εξελίξεις στους Ερυθρόλευκους σχετικά με την πρόσληψη του Μίτσελ για τον πάγκο της ομάδας και η μη συμφωνία με τον Ράφα Μπενίτεζ, μιας και με τον παίκτη του Ολυμπιακού υπάρχει... προϊστορία που ξεκινάει το 2015 έναν χρόνο μετά από το... μπαμ του έμπειρου μέσου στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Τότε ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε αρχικά από τον Κολομβιανό να μην εξαντλήσει όλες τις ημέρες των διακοπών του μετά τη συμμετοχή του στο Κόπα Αμέρικα και να επιστρέψει νωρίτερα, για να πάει στην περιοδεία της Ρεάλ Μαδρίτης στην Αυστραλία, κάτι που ζήτησε και από τον Κασεμίρο, με τον Βραζιλιάνο να επιστρέφει, αλλά τον Χάμες όχι, κάτι που τελικά τον άφηνε στον πάγκο της Βασίλισσας.

Προ διετίας, λοιπόν, ο Ροντρίγκες αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Έβερτον, με την παρουσία του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο των «ζαχαρωτών» να παίζει καταλυτικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη, αφού ο Ιταλός τεχνικός τον λάτρευε, όμως ο έμπειρος τεχνικός λίγο αργότερα θα αποχωρήσει για τη Ρεάλ, με τον Μπενίτεθ να έρχεται στην Έβερτον,

«Ο Χάμες ήταν ένα πολύ εύκολο και μπερδεμένο ζήτημα. Εδώ είναι η Premier League, είναι η Έβερτον και έχεις έναν παίκτη ο οποίος στη συγκεκριμένη φάση, θα μπορούσε να είναι διαθέσιμος μόνο για το 50% των αγώνων του πρωταθλήματος.

Δεν είναι κάτι που μπορούμε να διαχειριστούμε εύκολα. Στοχεύουμε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τα χρήματα που διαθέτουμε και αυτή είναι η κατάσταση. Δεν είναι εύκολο να βρεις καλές προσφορές όταν το θέλεις. Πρέπει να διαχειρίζεσαι τις προσφορές όταν έρχονται και αυτό κάναμε στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Δεν καταφέραμε να βρούμε καλές προτάσεις νωρίτερα, αυτή ήταν η κατάλληλη για εκείνον, είναι ευχαριστημένος με αυτήν και έπρεπε να την αποδεχτούμε καθώς θέλουμε να αξιοποιήσουμε τα οικονομικά μας όσο το δυνατόν καλύτερα και να διασφαλίσουμε το μέλλον του συλλόγου
», είχε πει ο Μπενίτεθ.

«Θα ήθελα να ήμουν στην Έβερτον για πολύ περισσότερο. Είναι ένας θεαματικός σύλλογος, οι οπαδοί είναι απίστευτοι, αλλά έπεσα πάνω σε έναν προπονητή που δεν ήθελε να βασιστεί σε εμένα. Ήθελα να είμαι εκεί. Δυστυχώς, ο προπονητής δεν ήθελε να υπολογίζει σε μένα», είχε απαντήσει ο Χάμες Ροντρίγκες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags