Facebook Pixel Ποδόσφαιρο: Απίστευτο! Καταγγέλλουν διαιτητή για σεξουαλική παρενόχληση και εκβιασμό ανηλίκων
| 2022-09-21 18:01:00

Απίστευτο! Καταγγέλλουν διαιτητή για σεξουαλική παρενόχληση και εκβιασμό ανηλίκων

Sportdog Team
Απίστευτο! Καταγγέλλουν διαιτητή για σεξουαλική παρενόχληση και εκβιασμό ανηλίκων

Νέο σοκαριστικό περιστατικό καθώς διαιτητής ελέγχεται μετά από καταγγελίες από ανήλικους για σεξουαλική παρενόχληση και εκβιασμό, μερικές μέρες μετά τα σεξουαλικά σκάνδαλα δεκαετιών της γαλλικής Ομοσπονδίας.

Γαλλία: Νέο σοκ στην χώρα καθώς  μετά την έρευνα του Ρομέν Μολίνα για τη γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και τα σεξουαλικά σκάνδαλα δεκαετιών, ο δημοσιογράφος εξέτασε την υπόθεση του Ντανιέλ Γκαλέτι, πρώην προέδρου της περιφερειακής επιτροπής διαιτησίας του Île-de- France που παρενόχλησε αρκετούς ανήλικους διαιτητές ζητώντας τους σεξουαλικές χάρες, με αντάλλαγμα καλούς βαθμούς στις αναφορές διαιτησίας.

«Εντάξει για να σε βοηθήσω ή τρ@# μα&6# ή μου παίρνεις π*(0», «Έρχεσαι σπίτι μου, τ&ν π$%ζεις και φεύγεις» είναι μερικά από τα μηνύματα που έστειλε ο επικεφαλής της Διαιτησίας του Παρισιού σε έναν 16χρονο διαιτητή με τον πρώτο να ζητά από τον ανήλικα να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις για να τον βοηθήσει.

«Αν έπαιρνες το δόλωμα, θα άρχιζε να σου προσφέρει πράγματα. Ως διαιτητής, θέλεις να σφυρίζεις σπουδαία παιχνίδια. Για αυτό, χρειάζεσαι καλούς βαθμούς. Ο Γκαλέτι θα μπορούσε να μας δώσει κάποιους, καθώς και συστάσεις για να πάμε πιο ψηλά. Αλλά ήταν υπό προϋποθέσεις…»

«Του άρεσε όταν το ανδρικό μόριο σου ήταν άτριχο. Ήταν τρελός, ειλικρινά. Όταν τελειώσαμε τον αγώνα, του άρεσε να μένει για να μας βλέπει στο ντους. Ήταν πολύ άβολο», αναφέρουν κάποια από τα θύματα, με την Ομοσπονδία στη Γαλλία να προχωράει σε απόλυση του Ντανιέλ Γκαλέτι, αλλά χωρίς να λέει τους λόγους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags