Facebook Pixel ''Θέλουμε και εμείς γήπεδο''
| 2011-12-28 22:25:00

''Θέλουμε και εμείς γήπεδο''

''Θέλουμε και εμείς γήπεδο''

Αίτημα στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ απηύθυνε η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ, έτσι ώστε σε όποια κατασκευαστική-μηχανική μελέτη του γηπέδου της ομάδας καταρτιστεί (ανεξαρτήτως περιοχής υλοποίησης αυτής),να συμπεριληφθούν και οι απαιτούμενες εγκαταστάσεις για τις οργανωτικές και αγωνιστικές ανάγκες της ομάδας μπάσκετ.


Σαν να τους είπαν, “θέλουμε και εμείς γήπεδο”. Συγκεκριμένα τα μέλη του Δ.Σ. της ΚΑΕ ΑΕΚ Νίκος Γεωργαντζόγλου, Σπύρος Παπαϊωάννου, Βασίλης Καπετανόπουλος και Νίκος Σταθάκος κατέθεσαν σήμερα την παρακάτω πρόταση-επισήμανση προς το σώμα της Γενικής Συνέλευσης αλλά και στα παρευρισκόμενα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ:

«Στην όποια κατασκευαστική-μηχανική μελέτη του γηπέδου της ΑΕΚ καταρτιστεί (ανεξαρτήτως περιοχής υλοποίησης αυτής), θα πρέπει να περιλαμβάνονται και οι απαιτούμενες εγκαταστάσεις για τις οργανωτικές και αγωνιστικές ανάγκες της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ.

Επίσης να προβλέπεται η εξυπηρέτηση των αναγκών που απορρέουν από τις υποχρεώσεις (τουλάχιστον των βασικών) αθλητικών τμημάτων του ερασιτεχνικού σωματείου. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με δυο τρόπους, είτε μέσω δημιουργίας μιας ενιαίας αθλητικής εγκατάστασης, είτε μέσω δημιουργίας περιφερειακών εγκαταστάσεων, υποδομών και γυμναστηρίων που θα ανήκουν σε ευρύτερο αθλητικό συγκρότημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags