Facebook Pixel Βασίλης Μπορμπόκης: Ατάκες... φωτιά από Μπορμπόκη - "Εκεί θέλει παίκτη ο ΠΑΟΚ - Φαβορί ο ΠΑΟ για το πρωτάθλημα"
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-22 23:25:00

Ατάκες... φωτιά από Μπορμπόκη - "Εκεί θέλει παίκτη ο ΠΑΟΚ - Φαβορί ο ΠΑΟ για το πρωτάθλημα"

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά από Μπορμπόκη - "Εκεί θέλει παίκτη ο ΠΑΟΚ - Φαβορί ο ΠΑΟ για το πρωτάθλημα"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην εικόνα που έχει παρουσιάσει ο Δικέφαλος του Βορρά.

Βασίλης Μπορμπόκης: «Φαβορί ο Παναθηναϊκός για το Πρωτάθλημα, γι΄ αυτό επιμένει ο Λουτσέσκου με τον Ολιβέιρα», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο ο βετεράνος ποδοσφαιριστής που συμφώνησε με την απαίτηση Λουτσέσκου για την απόκτηση δεκαριού ενώ μίλησε και για τα προβλήματα του ΠΑΟΚ και του Άρη.

«Ότι χειρότερο μπορεί να γίνει στο ποδόσφαιρο είναι ένα λουκέτο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Αν δεν υπάρχει ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, δεν θα υπάρχει ούτε επαγγελματικό. Θα είναι καταστροφή αν συμβεί κάτι τέτοιο. Είμαστε στην πέμπτη αγωνιστική και καμία ομάδα δεν έχει παίξει πάνω από ένα καλό 30άλεπτο. Ο Παναθηναϊκός έχει αρχές ως ομάδα, έχει πλάνο και ξέρει τι θα κάνει και μου αρέσει αυτό. Να σημειώσουμε όμως ότι σε τρία ματς στην έδρα του δεν έπαιξε καλά παρότι πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης. 

Όλοι δουλεύουν καλά στον σύλλογο και κάθε παίκτης ξέρει τι πρέπει να κάνει. Ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί φέτος για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Τον πρωταθλητή φοβάσαι πάντα. Για παράδειγμα, η Άρσεναλ που είναι πρώτη στην Αγγλία δεν φοβάται την Τσέλσι, αλλά την περσινή πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι. 

 Ο Ολυμπιακός δεν παίζει καλά γιατί αλλάζει συνεχώς προπονητές τη φετινή σεζόν. Ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα. Αν κερδίζεις, όμως, θα πάνε καλά τα πράγματα και εδικά το σημαντικό είναι να νικάς στην κακή σου μέρα. Η ΑΕΚ δείχνει αστάθεια, μόνο στο Αγρίνιο έπαιξε καλά»

Για τον ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε χάσει κι άλλα ματς. Ο ΠΑΟΚ παίζει στο όριο τα παιχνίδια του. Σε όλες τις αναμετρήσεις έχει ένα καλό 25άλεπτο, όμως από εκεί και πέρα είναι κάτω του μετρίου. Στον ΟΦΗ έκανε παραπάνω ευκαιρίες, αλλά δέχτηκε και ευκαιρίες και δεν είχε ασφάλεια. Από το 70ο λεπτό μέχρι το 90΄ ο ΟΦΗ έχασε τέσσερις ευκαιρίες για γκολ. Αυτό σου δείχνει μία αστάθεια. 

Συμφωνώ 100% με τον Λουτσέσκου, ο ΠΑΟΚ θέλει ένα δεκάρι. Ήμαρτον να βλέπουμε εκεί τον Αουγκούστο 1,5 χρόνο. Η θέση του Βραζιλιάνου είναι αμυντικό χαφ και εμείς τον βαφτίσαμε 10άρι, δεν γίνεται αυτό. Είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά όχι σε αυτή τη θέση που παίζει τώρα». 

Για το επιθετικό πρόβλημα: «Τι να κάνεις τρεις επιθετικούς στην ομάδα, μόνο κακό κάνεις. Η επιμονή στον Ολιβέιρα είναι λογική γιατί προέρχεται από έναν σοβαρό τραυματισμό και ο Λουτσέσκου πιστεύει ότι θα πάρει αυτό που θέλει από τον Πορτογάλο. Το γκολ θα έρθει. Ο παίκτης είναι καλός και έχει δείξει δείγματα γραφής από τη θητεία του στην ΑΕΚ. Μην ξεχνάμε ότι πέρασε δύο τραυματισμούς. 

Έφυγε ο Πρίγιοβιτς και ο ΠΑΟΚ πήρε το Πρωτάθλημα. Με τον Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ δεν έπαιζε καλά, με τον Άκπομ ξεδίπλωσε ο ΠΑΟΚ και πήρε γκολ και από άλλους παίκτες». 

Για το σύστημα του ΠΑΟΚ: Εγώ είμαι της άποψης του Λουτσέσκου, αυτό ξέρω κι αυτό εφαρμόζω στο γήπεδο. Όταν ακούτε ένας παίκτης πως παίζει πολλές θέσεις, καλύτερα να μην τον πάρεις. 

Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τους Νάρεϊ και Ζίβκοβιτς, καθώς οι δυο τους κάνουν τρομερά πράγματα από την δεξιά πτέρυγα κι όχι από την αριστερή». 

Για τον Άρη: «Ο Μαντσίνι παίζει μόνο καλά από την δεξιά πλευρά. Ο Σάσα χτυπούσε την μπάλα κι αυτή πήγαινε στο φίδι, πως να κάνει σέντρα και να παίξει σαν δεξί μπακ καλά; Έπαιζε καλά ως αμυντικό χαφ, όμως όταν έπαιζε μόνος του ήταν κακός, όταν είχε και δεύτερο ήταν πολύ καλός και έβρισκε και δίχτυα».

Για τον Κουλιεράκη: ‘’Άλλη κατάσταση ο Κουλιεράκης. Άλλο Τζόλης, άλλο Τσιγγάρας κι άλλος Κουλιεράκης. Ο Τζόλης πήγε στην Αγγλία σε μία ομάδα που έπαιζε μόνο άμυνα πώς μπορεί να διακριθεί; Αν ήταν στη Λίβερπουλ θα πετύχαινε γκολ. Ο Κουλιεράκης είναι καρμπόν με τον Μιχαηλίδη. Πάει εκπληκτικά από την μέρα που εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. Η μπάλα είναι εξυπνάδα κι όχι αν είσαι πιο γρήγορος παίκτης", είπε ο Βασίλης Μπορμπόκης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags