Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Οι σκέψεις του Πογιέτ για την ενδεκάδα της Εθνικής με Κύπρο - Ο σίγουρος και τα δύο ερωτηματικά
| 2022-09-23 15:44:00

Οι σκέψεις του Πογιέτ για την ενδεκάδα της Εθνικής με Κύπρο - Ο σίγουρος και τα δύο ερωτηματικά

Sportdog Team
Οι σκέψεις του Πογιέτ για την ενδεκάδα της Εθνικής με Κύπρο - Ο σίγουρος και τα δύο ερωτηματικά

Η Εθνική μας ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της σαββατιάτικης (24/9) αναμέτρησης με την Κύπρο και ο Ουρουγουανός έχει δύο ερωτηματικά σχετικά με την ενδεκάδα που θα κατεβάσει.

Εθνική Ελλάδας: Δύο είναι τα ερωτηματικά του Γκουστάβο Πογιέτ ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (24/9) με την Κύπρο για την 5η αγωνιστική του Nations League.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός πιθανότατα θα επιλέξει το 4-2-3-1 με τους Βλαχοδήμο, Μπάλντοκ, Χατζηδιάκο, Μαυροπάνο και Τσιμίκα να συνθέτουν την οπισθοφυλακή της Γαλανόλευκης και τον Σιώπη μόνο σίγουρο στο κέντρο, ενώ Κουρμπέλης και Μπουχαλάκης διεκδικούν μια θέση, με το προβάδισμα να είναι στον μέσο του Παναθηναϊκού.

Την ίδια στιγμή η Εθνική Ελλάδας θα έχει τον Μπακασέτα, με τον Μασούρα σίγουρο στο ένα άκρο της επίθεσης, ενώ ο Πέλκας φαίνεται ο πιο πιθανός παίκτης που θα καλύψει το άλλο άκρο, ενώ ο Πογιέτ έχει επιλέξει τον Τάσο Δουβίκα για την κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags