Facebook Pixel Ατάκες-φωτιά από πρώην άσο του ΠΑΟΚ - "Δεν είναι ελκυστική η εικόνα του - Χτίζει ομάδα για τις πωλήσεις"
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-23 18:25:00

Ατάκες-φωτιά από πρώην άσο του ΠΑΟΚ - "Δεν έχει ελκυστική εικόνα - Χτίζει ομάδα για τις πωλήσεις"

Sportdog Team
Ατάκες-φωτιά από πρώην άσο του ΠΑΟΚ - "Δεν έχει ελκυστική εικόνα - Χτίζει ομάδα για τις πωλήσεις"

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου και νυν προπονητής δεν... μάσησε τα λόγια του για τη φετινή παρουσία της ομάδας.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής Γιώργος Κούτσης, σχολιάζοντας τις μεταγραφές ΠΑΟΚ και Άρη και τα στοιχεία που έχουν δείξει αυτές ως τώρα στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρχικά , αναφέρθηκε στις μεταγραφές του ΠΑΟΚ, σχολιάζοντας πως :

«Σίγουρα όλα τα παιδιά χρειάζονται χρόνο. Θα κριθούν μέσα από τα αποτελέσματα και την εικόνα τους μέσα στο γήπεδο. Υπάρχει όμως μια ομάδα, ο ΠΑΟΚ, που θέλει να κερδίσει το πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής, λοιπόν, δεν υπάρχει ελκυστική εικόνα.

Τώρα μπορεί να ισχύουν δύο πράγματα στον ΠΑΟΚ. Μπορεί να θέλουν να φτιάξουν μια ομάδα για 3 χρόνια ή να κυνηγήσουν το πρωτάθλημα .Στον ΠΑΟΚ μάλλον ισχύει το πρώτο, δηλαδή φαίνεται πως θα επιλέξουν να εμπιστευτούν αυτά τα παιδιά, να κάνουν μια ελκυστική ομάδα και στο μέλλον να περιμένουν για μια μεγάλη πώληση»

Παράλληλα, στάθηκε και στην ικανότητα των παικτών να παίζουν σε διαφορετικές θέσεις:

«Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ξεκάθαρη ταυτότητα. Μπορεί να έχεις ένα παίκτη που δεν είναι προβλέψιμος αλλά παράλληλα δεν είναι και εξειδικευμένος για να παίζει πολύ καλά. Είναι ο καθένας τι επιλεγεί. Εγώ επιλέγω την εξειδίκευση, να έχει δηλαδή ξεκάθαρη ταυτότητα και ρόλο».

Τέλος, πρόσθεσε στη κουβέντα και τον παράγοντα της ποιότητας του ελληνικού πρωταθλήματος, τονίζοντας πως :

«Αυτοί οι παίκτες για τους οποίους συζητάμε παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εγώ θέλω να τους δω σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για να κρίνω αν οι παίκτες αυτοί μπορούν να εξελιχθούν και να πετύχουν κάτι παραπάνω. Ένας παίκτης μπορεί να είναι πολύ καλός με αντίπαλο μια υποδεέστερη ελληνική ομάδα και αλλιώς πχ απέναντι στην Φράιμπουργκ. Παράδειγμα αποτελεί ο Τσιμίκας που πήγε στη Λίβερπουλ. Αυτός μπόρεσε να αποδείξει τις ικανότητές του στην Ευρώπη, επειδή ο Ολυμπιακός έπαιζε με ευρωπαϊκές ομάδες και έτσι αναδείχθηκε το ταλέντο του»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ασπρόμαυρη" η νέα γενιά της Ελλάδας - Πανηγυρίζουν για 10 παίκτες - "Χρέος" 5.7 εκατ. ευρώ ο Μπότο

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags