Facebook Pixel Άρης - Ντάνιελ Μαντσίνι: Τεράστια πρόταση για Μαντσίνι από Ντουμπάι - Τον θέλει και ομάδα Ch. League - Κρίσιμη απόφαση!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-25 11:15:00

Τεράστια πρόταση για Μαντσίνι από Ντουμπάι - Τον θέλει και ομάδα Ch. League - Κρίσιμη απόφαση!

Sportdog Team
Τεράστια πρόταση για Μαντσίνι από Ντουμπάι - Τον θέλει και ομάδα Ch. League - Κρίσιμη απόφαση!

Ο Αργεντινός άσος έχει ανεβάσει τις... μετοχές του στους Κίτρινους και ήδη έχει στα χέρια του σημαντικές προτάσεις για να αποχωρήσει.

Άρης - Ντάνιελ Μαντσίνι: Μεγάλη πρόταση από ομάδα του Ντουμπάι έχει στα χέρια του ο άσος του Άρη, ενώ κρούση έχει κάνει για τον παίκτη και η Κοπεγχάγη του Κάρλος Ζέκα.

Οι Άραβες προσφέρουν στον 25χρονο άσο τα τριπλά χρήματα από αυτά που παίρνει αυτή τη στιγμή στον Άρη. Και αυτός είναι ουσιαστικά ο λόγος για τον οποίο σκέφτεται τη συγκεκριμένη προοπτική.

Όσο για τους Δανούς, δεν προτίθενται να τα… σκάσουν στον παίκτη, αλλά προσπαθούν να τον δελεάσουν μέσα από τη συμμετοχή της ομάδας τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού αγωνίζονται στους ομίλους του Champions League, ενώ σκέφτονται να τον αγοράσουν από τώρα εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Μένει να δούμε την απόφαση του Ντάνιελ Μαντσίνι, αλλά και τι θα κάνει από την πλευρά του ο Θοδωρής Καρυπίδης για έναν παίκτη που έχει εκτοξεύσει την χρηματιστηριακή του αξία το τελευταίο διάστημα.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags