Facebook Pixel Μπουνιά Βάτσλικ σε Κρ. Ρονάλντο! Δήλωση του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού για τη σύγκρουση
| 2022-09-25 17:31:00

Μπουνιά Βάτσλικ σε Κρ. Ρονάλντο! Δήλωση του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού μετά τη σύγκρουση

Sportdog Team
Μπουνιά Βάτσλικ σε Κρ. Ρονάλντο! Δήλωση του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού μετά τη σύγκρουση

Ο Τσέχος γκολκίπερ τον χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο.

Άσχημο βράδυ ήταν αυτό του Σαββάτου (24/9) για τον Τόμας Βάτσλικ! Ο διεθνής Τσέχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έζησε ένα από τα χειρότερα βράδια της καριέρας του στην αναμέτρηση με την Πορτογαλία για το Nations League.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας δέχθηκε για πρώτη φορά τέσσερα γκολ με τα γάντια της Εθνικής, στην βαρύτερη εντός έδρας ήττα στην ιστορία της (0-4).

Το χειρότερο για τον Βατσλίκ ήταν μία άτυχη στιγμή στο πρώτο ημίχρονο σε μία έξοδο του τραυμάτισε στην μύτη τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έμεινε αρκετά λεπτά εκτός αγώνα αιμορραγώντας.

«Τον χτύπησα στην μύτη με την γροθιά μου σε μία φάση που βρήκα επίσης και την μπάλα. Ήταν σύγκρουση. Ελπίζω να μην έσπασε τελικά την μύτη του, γιατί αιμορραγούσε πολύ. Νιώσαμε και οι δύο πολύ άσχημα για αυτή την φάση και χαίρομαι τελικά που έβγαλε όλο το παιχνίδι.

Μετά το τέλος του ματς μιλήσαμε. Τον σταμάτησα στα αποδυτήρια και τον ρώτησα πως είναι. Μου απάντησε ότι είναι καλά και δεν μου κράτησε κακία για το χτύπημα», ήταν τα λόγια του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Ο Βάτσλικ δεν είναι και στα καλύτερά του τη φετινή σεζόν, αν και πάντα είχε ένα θέμα στις εξόδους του… Σε μία από αυτές είχαμε και παράπλευρες απώλειες.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags