Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο... γρίφος που πρέπει να λύσει ο Μίτσελ - Τρεις τοπ παίκτες για μια θέση στον Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-25 23:31:00

Αυτός είναι ο... γρίφος που πρέπει να λύσει ο Μίτσελ - Τρεις τοπ παίκτες για μια θέση στον Ολυμπιακό

Sportdog Team
Αυτός είναι ο... γρίφος που πρέπει να λύσει ο Μίτσελ - Τρεις τοπ παίκτες για μια θέση στον Ολυμπιακό

Μόνο απλά δεν είναι τα πράγματα όσον αφορά την ενδεκάδα των Ερυθρόλευκων που καλείται να λύσει ο Ισπανός τεχνικός και μάλιστα έχει τρεις τοπ ποδοσφαιριστές για μια μόλις θέση.

Ολυμπιακός: Από το πρώτο πέρασμά του στους Ερυθρόλευκους ο Μίτσελ είχε δείξει ότι δεν του αρέσουν οι αλλαγές, με τον Μήτρογλου να έχει την θέση στην κορυφή της επίθεσης και μάλιστα τον ζητούσε επίμονο σαν δανεικό το 2014 από τη Φούλαμ, κάτι που τελικά έγινε.

Στην δεύτερη θητεία του στους Πειραιώτες ο Ισπανός θα προσπαθήσει να φτιάξει και πάλι έναν κορμό, όμως αυτή τη φορά για την επίθεση έχει τους Ελ Αραμπί, Μπακαμπού και Ουί Τζό, με τον πρώην επιθετικό της Μαρσέιγ να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη και τον Μαροκινό να φαντάζει το φαβορί για την κορυφή της επίθεσης.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα αναμένεται... μάχη στους επιθετικούς που έχει ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή, με τους Μπακαμπού και Ελ Αραμπί να έχουν προβάδισμα στο πλάνο του Μίτσελ, ενώ ακόμα ο Ουί Τζο να μην έχει κάνει ακόμα προπόνηση με τον Ισπανό και τον Αμπουμπακάρ Καμαρά να μην υπολογίζεται και τα πάντα να είναι... ανοιχτά για το μέλλον του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags