Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Κοιτάνε ήδη για μεταγραφές στον ΠΑΟΚ - Αυτές τις αγορές τσεκάρουν Μπότο - Ραζβάν
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-25 23:49:00

Κοιτάνε ήδη για μεταγραφές στον ΠΑΟΚ - Αυτές τις αγορές τσεκάρουν Μπότο - Ραζβάν

Sportdog Team
Κοιτάνε ήδη για μεταγραφές στον ΠΑΟΚ - Αυτές τις αγορές τσεκάρουν Μπότο - Ραζβάν

Οκτώ παίκτες ήρθαν φέτος το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ, αλλά από αυτούς που ήρθαν, βασικοί είναι μόνο τρεις, ο Κοτάρσκι, ο Ντάντας και ο Νάρεϊ.

ΠΑΟΚ: Οκτώ παίκτες ήρθαν φέτος το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ, αλλά από αυτούς που ήρθαν, βασικοί είναι μόνο τρεις, ο Κοτάρσκι, ο Ντάντας και ο Νάρεϊ. Τι σημαίνει αυτό; Πολλά! Βασικό το ότι ο προπονητής προφανώς δεν επέλεξε τους παίκτες που δεν παίζουν, παρά ο αθλητικός διευθυντής και αυτό είναι κάτι που δεν αμφισβητείται.

Εάν τους επέλεγε θα τους έδινε παραπάνω από μία ή δυο ευκαιρίες, αλλά αυτό που ισχύει πλέον, είναι ότι “οι μεταγραφές για τον ΠΑΟΚ, τελείωσαν” και πλέον ο ΠΑΟΚ στοχεύει στις μεταγραφές του Ιανουαρίου!

Δεν υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρεθούν ικανοί παίκτες για την περίοδο των ελεύθερων, που τελιώνει 30 Σεπτεμβρίου, γιατί σε αυτή την περίοδο, βγαίνουν στην “πασαρέλα”, κάποιοι παίκτες που δεν έχουν βρει ομάδα, που έχουν να αγωνιστούν έξι και πλέον μήνες και δεν αποτελούν “πόλο έλξης” για τις ομάδες, αλλά “φύρα”…

Γι αυτό πλέον οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ άρχισαν να οργανώνονται για τον Ιανουάριο και όπως όλα δείχνουν, ο ΠΑΟΚ θα κάνει από τώρα κάποιες κινήσεις, στην Ιβηρική, για να βρει παίκτες, με τη μορφή δανεισμού και με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι και μιλάμε για παίκτες, τους οποίους δεν χρησιμοποιούν οι ομάδες τους.

Θυμίζουμε ότι μια τέτοια περίπτωση ήταν του Σέρτζιο Ολιβέιρα, το 2019, τη χρονιά του νταμπλ, που δεν αγωνιζόταν στην Πόρτο και τον “τσίμπησε” τότε ο ΠΑΟΚ, αλλά “ξέχασαν” οι φωστήρες εκείνης της εποχής να βάλουν ρήτρα αγοράς και η Πόρτο ζήτησε 10 εκατομμύρια ή 5 και τον Γιαννούλη!

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags