Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ακόμα δεν ήρθε και ζήτησε μεταγραφή! Ποιόν παίκτη θέλει ο Μίτσελ
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-26 09:27:00

Ακόμα δεν ήρθε και ζήτησε μεταγραφή! Ποιόν παίκτη θέλει ο Μίτσελ

Sportdog Team
Ακόμα δεν ήρθε και ζήτησε μεταγραφή! Ποιόν παίκτη θέλει ο Μίτσελ

Τον ξέρει καλά από τη Χετάφε.

Δεν πρόλαβε να ανακοινωθεί ο Μίτσελ και οι Ισπανοί μεταφέρουν μεταγραφικά σενάρια. Συγκεκριμέναν η ιστοσελίδα todofichajes αναφέρει ότι ο νέος προπονητής του, έχει ήδη στο μυαλό του έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει καλά, από την παρουσία του στη Χετάφε, τον Νταμιάν Σουάρεθ!

"Ζήτησε Σουάρεθ" γράφει στο σημερινό πρωτοσέλιδο η εφημερίδα "Κόκκινος Πρωταθλητής".

Ο 34χρονος Ουρουγουανός δεξιός μπακ ξεκίνησε τη σεζόν τραυματίας, βρίσκεται ξανά στην ενδεκάδα του Κίκε Σάντσεθ, αλλά η ισπανική ομάδα θα σκεφτεί να τον παραχωρήσει τον Ιανουάριο. Και αυτό διότι όπως τονίζεται, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, άρα θα χαθεί ως ελεύθερος. «Το καλύτερο θα ήταν να τον πουλήσει η Χετάφε αν δεν υπάρξει ανανέωση και φαίνεται ότι οι Πειραιώτες έχουν πιέσει πολύ», αναφέρεται!

Μάλιστα το δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είναι «μια από τις καλύτερες ευκαιρίες της καριέρας του Σουάρεθ», καθώς, όπως επισημαίνεται «θα του προσφέρει ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο, με πολύ καλύτερο μισθό από αυτόν που παίρνει στο Coliseum, ενώ παράλληλα θα έχει και την απόλυτη εμπιστοσύνη ενός προπονητή που τον γνωρίζει καλά»!

Το ρεπορτάζ των Ισπανών ολοκληρώνεται με την υποσημείωση πως «…η Χετάφε θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Σουάρεθ για 1+1 χρόνια, με τη συμφωνία να αναβάλλεται διαρκώς και μπορεί να τελειώσει με άρνηση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ήδη κοιτάζει την Ελλάδα ως πιθανό νέο προορισμό».

 

Ο 34χρονος Σουάρεθ αγωνίζεται στη Χετάφε από το 2015, έχοντας συνολικά 252 συμμετοχές, 3 γκολ και 23 ασίστ με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας, ενώ συνολικά στην Πριμέρα Ντιβιζιόν έχει 282 παιχνίδια, έχοντας περάσει και από Ελτσε, Σπόρτινγκ Χιχόν. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τον Απρίλιο θα κλείσει τα 35 του χρόνια (27/04/1988)!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags