Ο ΠΑΟΚ έδωσε φιλικό την Κυριακή με τον Πανσερραϊκό (1-1) στο γήπεδο της Τούμπας, ωστόσο... βγήκε ξινό στον Ραζβάν Λουτσέσκου, εξαιτίας του Μπράντον Τόμας.

Ο Ισπανός επιθετικός αποχώρησε υποβασταζόμενος από το γήπεδο και όλα δείχνουν ότι έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο. Πάντως, οι άνθρωπο της ομάδας αναμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής, για να γνωρίζουν το πόσο καιρό θα μείνει στα πιτς.

Προβλήματα στη θέση του φορ

Με τη συγκεκριμένη απουσία δημιουργείται τεράστιο θέμα στη θέση του στράικερ, μιας και η ομάδα ουσιαστικά έχει ξεμείνει με τον Νέλσον Ολιβέιρα, ως την μόνη αξιόπιστη και δοκιμασμένη λύση!

Πάντως, ο Λουτσέσκου σκέφτεται εναλλακτικές επιλογές και σε αυτό το πλάισιο αναμένεται να ανεβάσει στην πρώτη ομάδα τον νεαρό Γκορντεζιάνι, τον οποίο έχει δει σε αγώνες της δεύτερης ομάδας και έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη.

Από εκεί και πέρα αναμένεται να πάρει χρόνο στη θέση του φορ και ο Νάρεϊ. Εξάλλου, ο Γερμανός εξτρέμ είχε δοκιμαστεί στη θέση του φορ στην ρεβάνς που είχε δώσει ο ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι Σόφιας στις 28 Ιουλίου, στο ματς που είχε λήξει 1-1, ενώ έχει ήδη προλάβει να βάλει 2 γκολ και να δώσει 2 ασίστ, σε 4 διαφορετικές αναμετρήσεις!