Facebook Pixel ΑΕΚ: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τα εγκαίνια - Ποιοι έχουν προτεραιότητα
| 2022-09-26 14:41:00

ΑΕΚ: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τα εγκαίνια - Ποιοι έχουν προτεραιότητα

Sportdog Team
ΑΕΚ: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τα εγκαίνια - Ποιοι έχουν προτεραιότητα

Ήδη τέθηκαν στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια για τα εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ, την προσεχή Παρασκευή.

Μετά την εξασφάλιση της άδειας λειτουργίας για την «Αγια-Σοφια Opap Arena», τέθηκαν στη διάθεση των φίλων της ΑΕΚ τα εισιτήρια για τα εγκαίνια που θα γίνουν την προσεχή Παρασκευή (20:00).

Προτεραιότητα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας, που μπορούν να κλείνουν εισιτήρια για τις θέσεις στις οποίες αντιστοιχεί η κάρτα τους μέχρι την Τετάρτη στις 10:00.

Στη συνέχεια οι διαθέσιμες θέσεις (υπολογίζεται 8-10 χιλιάδες) θα τεθούν στη διάθεση των υπολοίπων φιλάθλων και... όποιος προλάβει. Υπενθυμίζεται πως το κάθε εισιτήριο κοστίζει 21 ευρώ.

Το sold out είναι δεδομένο και το νέο «παλάτι» της ΑΕΚ θα γεμίσει από 31.100 θεατές που μετρούν αντίστροφα για τη στιγμή που καρτερούν 19 χρόνια και 5 μήνες.

Πρέπει να σημειωθεί πως σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση και για τα εισιτήρια του ιστορικού πρώτου αγώνα της «Ένωσης» στο νέο γήπεδο, την επόμενη Δευτέρα απέναντι στον Ιωνικό (20:00) για την έκτη αγωνιστική της Super League.

H ανακοίνωση:

Η μεγάλη στιγμή έφτασε!

Το ραντεβού με την Ιστορία είναι ΤΩΡΑ!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τα επίσημα εγκαίνια της OPAP ARENA και οι φίλοι της ομάδας έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν θέση σε ένα μοναδικό πολιτιστικό δρώμενο, που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην ψυχή και τη μνήμη όλων των Ενωσιτών.

Η ιστορική εκδήλωση πραγματοποιείται την προσεχή Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 20.00 και -όπως έχει ήδη ανακοινωθεί- εκδίδονται γι’ αυτή συλλεκτικά εισιτήρια στη συμβολική τιμή των 21 ευρώ για όλους. Υπενθυμίζεται ότι δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας και δεν θα εκδοθούν προσκλήσεις.
Ωστόσο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2022-2023 έχουν προτεραιότητα για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στα θυρανοίξια του Ναού μας. Από σήμερα (26/9) έως την Τετάρτη 28/9 στις 09:00 θα μπορούν αποκλειστικά αυτοί να μπουν στην πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων, στο www.aekfc.gr, προκειμένου να αγοράσουν τη θέση που αντιστοιχεί στην κάρτα διαρκείας τους.
Από την Τετάρτη 28/9 στις 10:00 η πλατφόρμα θα ανοίξει για όλους τους φιλάθλους και θα τεθούν προς πώληση όλες οι διαθέσιμες θέσεις του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αγοράστε το εισιτήριο σας για τα εγκαίνια της OPAP ARENA πατώντας ΕΔΩ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags