Facebook Pixel Άρης: Στα... κάγκελα πρώην παίκτης του Άρη - Για αυτό δεν πρέπει να φύγει ο Μαντσίνι
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-26 21:05:00

Στα... κάγκελα πρώην παίκτης του Άρη - Για αυτό δεν πρέπει να φύγει ο Μαντσίνι

Sportdog Team
Στα... κάγκελα πρώην παίκτης του Άρη - Για αυτό δεν πρέπει να φύγει ο Μαντσίνι

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Κιτρίνων όπου και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο πώλησης του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Σπύρος Γόγολος: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε για τον Άρη και την προοπτική πώλησης του Μαντσίνι ο βετεράνος άσος της ομάδας, όπου εξέφρασε την προσωπική του άποψη καθώς τόνισε πως εφόσον οι Κίτρινοι παραχωρήσουν τον Μαντσίνι, θα δυσκολευτούν να τον αντικαταστήσουν με έναν αξιόλογο παίκτη, που θα καλύψει το κενό του.

"Για τον Μαντσίνι θέλω να αναφέρω ότι δεν πρέπει να φύγει γιατί οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί και ο παίκτης είναι απαραίτητος. Είναι ένας παίκτης που θεωρείται βαρόμετρο με τις επιδόσεις του. Έχει δείξει τα καλύτερα δείγματα γραφής όλα αυτά τα χρόνια. Δεν ξέρουμε βέβαια και ο ίδιος τι θέλει. Δεν μπορείς να κρατήσεις έναν παίκτη εάν δεν θέλει να μείνει και αυτό το γεγονός αποτελεί μία άλλη παράμετρο του θέματος. Θα ήθελα πάντως να μείνει στον Άρη γιατί θα μπορέσει να βοηθήσει τους στόχους της ομάδας. Δεν πρέπει να πουληθεί, δύσκολα βρίσκεις ικανό αντικαταστάτη του”.

- ‘Εχει ο Άρης αντικαταστάτη για να καλύψει το κενό του εάν πωληθεί ο Μαντσίνι;

Η διοίκηση τα βάζει όλα στο τραπέζι και όταν έρχεται μία πρόταση για έναν παίκτη εξετάζει και το συμφέρον της. Καλό είναι να βάζει και το κλαμπ χρήματα στο ταμείο του. Στην ποιότητα του Μαντσίνι με το υπάρχον υλικό δεν υπάρχει κάποιος για να φθάσει στα στάνταρ απόδοσης του. Θα γίνουν πολλά παιχνίδια, πρέπει να τα ζυγίσει όλα και να πάρει την ανάλογη απόφαση. Για τους στόχους που έχει θέσει ο Άρης, είναι από τα δυνατά γρανάζια”.

‘Οσο για τον Μπράμπετς και τον τραυματισμό του είπε

Δεν έχασε ούτε ένα παιχνίδι από κάρτες ή από τραυματισμό. Στους κεντρικούς αμυντικούς δεν υπάρχει βάθος στον πάγκο. Αυτή είναι η διαπίστωση που προκύπτει εδώ και καιρό. Όμως ο προπονητής καλείται να δούμε ποιόν θα χρησιμοποιήσει. Ο Άρης θέλει κεντρικούς αμυντικούς αξιόλογους. Θα γίνουν αλχημείες εκ των έσω για να καλυφθεί η θέση, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, εφόσον δεν βρεθεί λύση με τον Μπράμπετς”, είπε ο Σπύρος Γόγολος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags