Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Στάζουν... μέλι για Κουλιεράκη - "Χαιρόμαστε να τον βλέπουμε - Ανταποκρίνεται στον πρωταθλητισμό"
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-26 23:57:00

Στάζουν... μέλι για Κουλιεράκη - "Χαιρόμαστε να τον βλέπουμε - Ανταποκρίνεται στον πρωταθλητισμό"

Sportdog Team
Στάζουν... μέλι για Κουλιεράκη - "Χαιρόμαστε να τον βλέπουμε - Ανταποκρίνεται στον πρωταθλητισμό"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε γνωστός Έλληνας τεχνικός όπου και αναφέρθηκε στην περίπτωση του αμυντικού του ΠΑΟΚ, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια.

Νίκος Παπαδόπουλος: Ο προπονητής της εθνικής Ελπίδων, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τους νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ, αλλά και τον Κώστα Κουλιεράκη που έχει βγάλει... μάτια τον τελευταίο καιρό.

«Με πολύ μεγάλη μου χαρά άκουσαν ότι πήραν τον Κουλιεράκη στην πρώτη ομάδα. Πέραν από τις διακρίσεις, στόχος της εθνικής Ελπίδων, είναι να αποτελεί τον προθάλαμο της εθνικής Ανδρών. Ο Κουλιεράκης είναι από τα λίγα παιδιά που είχε ρυθμό. Παίζαμε με την Πολωνία που τα 9/11 της είχαν συμμετοχή στις ομάδες τους, σε αντίθεση με εμάς. Μόνο ο Κουλιεράκης και ο Τζαβίδας είχαν ρυθμό. Είναι από τα παιδιά που βλέπουμε και χαιρόμαστε. Ανταποκρίνεται και μάλιστα σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.

Το πιο σημαντικό είναι το περιβάλλον, να έχει ηρεμία στο μυαλό του και να διαχειριστεί σωστά τη δημοσιότητα. Είναι δύσκολο. Παρότι είχα σημαντική παρουσία στον ΟΦΗ, όταν πήγα στον Αρη που η δημοσιότητα ήταν μεγαλύτερη, κατάλαβα την διαφορά. Στην Ελλάδα διαπίστωσα ότι υπάρχει μεγάλο ταλέντο. Υπάρχουν ομάδες που έχουν επενδύσει στα τμήματα υποδομής, όπως ο ΠΑΟΚ. Όταν επενδύεις στόχος είναι να βγάλεις παίκτες. Μετά πρέπει να τους δοθεί και ευκαιρία. Ο ΠΑΟΚ, για παράδειγμα, έχει βγάλει Σταφυλίδη, Κλάους, τον Τζόλη και άλλους. Θεωρώ ότι στην διάρκεια θα παίξουν σε όλες τις ομάδες πολλά παιδιά», είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags