Facebook Pixel Άρης: Αποκάλυψη που... προβληματίζει τον Άρη - Αυτός πρότεινε τον Μαντσίνι σε ομάδα των Εμιράτων
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-26 22:54:00

Αποκάλυψη που... προβληματίζει τον Άρη - Αυτός πρότεινε τον Μαντσίνι σε ομάδα των Εμιράτων!

Sportdog Team
Αποκάλυψη που... προβληματίζει τον Άρη - Αυτός πρότεινε τον Μαντσίνι σε ομάδα των Εμιράτων!

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε δημοσιογράφος από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όπου και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον ομάδας από την χώρα προς τον ποδοσφαιριστή των Κίτρινων.

Μουράτ Αλ Μάσρι: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο δημοσιογράφος από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και μίλησε για την περίπτωση του Ντάνιελ Μαντσίνι και το ενδιαφέρον που υπάρχει από ομάδα της χώρας για τον ποδοσφαιριστή.

«Ο ατζέντης του τον έχει προτείνει στα Εμιράτα, υπάρχει μια διαπραγμάτευση σε εξέλιξη. Από τον ατζέντη του προκύπτει πως ζητάει 2,5 εκατ.ευρώ τον χρόνο και πως δεν ξέρουμε την ομάδα που έχει κάνει την κρούση. Ο χρόνος είναι περιορισμένος, αρχές Οκτώβρη τελειώνει η μεταγραφική περίοδος. 

Δεν είναι η Αλ Γουάχντα γιατί πήρε τον Αλαν από την Εβερτον. Υπάρχει ένας σύλλογος που ρωτάει για τον Μαντσίνι, αλλά είναι 50-50 αν θα έρθει στα Εμιράτα. Τα 2,5 εκατ.ευρώ για αγορά και το 1 εκατ.ευρώ για συμβόλαιο είναι νορμάλ ποσό για ομάδα από τα Εμιράτα, αρκεί ο παίκτης να μπορεί να κάνει τη διαφορά», είπε ο Μουράτ Αλ Μάσρι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags