Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Αυτό είναι το κέρδος της Εθνικής - Έρχεται Ελλάδα - Τουρκία και... τελικός για το Euro 2024
| 2022-09-28 00:01:00

Αυτό είναι το κέρδος της Εθνικής - Έρχεται Ελλάδα - Τουρκία και... τελικός για το Euro 2024

Sportdog Team
Αυτό είναι το κέρδος της Εθνικής - Έρχεται Ελλάδα - Τουρκία και... τελικός για το Euro 2024

Η Γαλανόλευκη κατάφερε να κλείσει ιδανικά την φάση των ομίλων του Nations League, πήρε την πρόκριση για την δεύτερη κατηγορία της διοργάνωσης, όμως το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι άλλο και μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Εθνική Ελλάδας: Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε η Εθνική μας απέναντι στην Β. Ιρλανδία όχι μόνο γιατί έφερε πίσω τα χαμόγελα, αλλά μας δίνει ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα για την τελική φάση του Euro 2024, αν χρειαστεί αυτόν τον δρόμο για να βρεθεί στα τελικά της διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα η Γαλανόλευκη με τη νίκη απέναντι στη Β. Ιρλανδία τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της με 15 βαθμούς και εξασφάλισε την άνοδο της στην Β’ κατηγορία, όμως ταυτόχρονα πήρε και την δεύτερη ευκαιρία για το Euro 2024, όπου θα αντιμετωπίσει τους πρώτους των άλλων ομίλων, δηλαδή Γεωργία, Τουρκία και Καζακστάν.

Το μεγάλο πλεονέκτημα που κέρδισε η Εθνική Ελλάδας είναι να παίξει εντός έδρας τον μονό ημιτελικό, στις 21 Μαρτίου 2024, λογικά την Τουρκία, ενώ πέντε μέρες μετά αν προκριθεί να παίξει σε ουδέτερο γήπεδο με τον νικητή του Γεωργία - Καζακστάν, με την εθνική να παίρνει αυτό το... μπόνους μιας και την άτυπη βαθμολογία των τεσσάρων πρώτων της Γ’ κατηγορίας τερμάτισε στην δεύτερη θέση με 15 βαθμούς, με την Γεωργία να έχει 16 και τις Τουρκία, Καζακστάν να έχουν 13.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags