Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Μέσα ο Λύρατζης για Παναθηναϊκό, αλλά νέα αναπάντεχη απώλεια στον ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-28 21:34:00

Μέσα ο Λύρατζης για Παναθηναϊκό, αλλά νέα αναπάντεχη απώλεια στον ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Μέσα ο Λύρατζης για Παναθηναϊκό, αλλά νέα αναπάντεχη απώλεια στον ΠΑΟΚ!

Στα ευχάριστα νέα, το γεγονός ότι ο Λύρατζης ακολούθησε όλη την προπόνηση χωρίς προβλήματα, κάτι που σημαίνει ότι θα δώσει κανονικά το "παρών" στο ντέρμπι με τους Πράσινους.

Άπαντες στον ΠΑΟΚ μετρούν αντίστροφα για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας, ωστόσο η προετοιμασία συνεχίζεται με προβλήματα.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (28.09) περιελάμβανε και πάλι δουλειά στο τακτικό κομμάτι. Μετά την προθέρμανση και κάποια παιχνίδια κατοχής οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν στους αυτοματισμούς σε άμυνα κι επίθεση. Στο τελευταίο μέρος διεξήχθη τουρνουά τεσσάρων ομάδων.

Στα άσχημα νέα της προπόνησης, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης επέστρεψε από τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας με ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο. Ο στόπερ του Δικεφάλου έκανε θεραπεία και θα υποβληθεί σε μαγνητική με την κατάστασή του να αξιολογείται τις επόμενες μέρες. Η παρουσία του πάντως στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κρίνεται αμφίβολη.

Ο Λευτέρης Λύρατζης από την άλλη ακολούθησε όλη την προπόνηση χωρίς προβλήματα, κάτι που σημαίνει ότι θα δώσει κανονικά το "παρών" με τους Πράσινους. Τέλος, ο Γιάννης Μιχαηλίδης έκανε ατομικό στο γήπεδο κι ο Μπράντον Τόμας έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόταση-βόμβα Μελισσανίδη σε Μαρινάκη, Αλαφούζο και Σαββίδη - Περιμένει απαντήσεις!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags