Facebook Pixel ΑΕΚ - Αγιά Σοφιά - OPAP Arena: Κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο για τα εγκαίνια: "Όλοι από νωρίς στο Ναό!"
| 2022-09-29 13:22:00

Κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο για τα εγκαίνια: "Όλοι από νωρίς στο Ναό!"

Sportdog Team
Κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο για τα εγκαίνια: "Όλοι από νωρίς στο Ναό!"

Η ΑΕΚ προτρέπει τον κόσμο της να βρεθεί από νωρίς στα εγκαίνια της "Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena", προκειμένου να μη δημιουργηθεί συμφόρηση και όλα να κυλήσουν ομαλά.

Η ΑΕΚ μετρά αντίστροφα για την ιστορική βραδιά των εγκαινίων στη Νέα Φιλαδέλφεια, με την ομάδα να επιστρέφει στο "σπίτι" της.

Άπαντες θέλουν να ζήσουν μοναδικές στιγμές στην "Αγιά Σοφιά - OPAP Arena" και η ΠΑΕ με ανακοίνωση της, ζητά από τους φίλους της Ένωσης να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά και δίχως προβλήματα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Αγαπητοί μας φίλαθλοι,

Η στιγμή που περίμενε όλη η οικογένεια της ΑΕΚ για σχεδόν δύο δεκαετίες έφτασε! Η ομάδα μας επιστρέφει αύριο (30/9 – 20.00) στη φυσική της έδρα, τη Νέα Φιλαδέλφεια για να εγκαινιάσει το νέο της σπίτι, την OPAP ARENA.

Νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την απίστευτη ανταπόκρισή σας και τη δίψα σας που οδήγησε στην εξάντληση των εισιτηρίων μερικές, μόνο, ώρες από την κυκλοφορία τους.

Σας περιμένουμε με την ίδια αγωνία και την ίδια ανυπομονησία που νιώθετε κι εσείς για να ζήσουμε όλοι μαζί αυτή την ιστορική βραδιά. Μια βραδιά που είναι δεδομένο ότι θα χαραχθεί για πάντα στην καρδιά και την ψυχή κάθε ΑΕΚτζή.

Οι πύλες του γηπέδου μας θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, δηλαδή, στις 17.00. Με δεδομένο ότι πρόκειται για μια νέα εγκατάσταση, που καλούμαστε να την «γνωρίσουμε» από την αρχή, είναι σημαντική η προσέλευσή σας χρονικά κοντά στο άνοιγμα των θυρών. Το ίδιο και η συνεργασία σας στα σημεία ελέγχου. Η προσέλευση στις εξέδρες θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 19.00.

Παράλληλα, για την όσο το δυνατόν πιο ομαλή άφιξη και αποχώρηση όλων, θα διευκόλυνε πολύ όσοι έχουν τη δυνατότητα να προτιμήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για την μετάβασή τους στο γήπεδο.

Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε αδιάκοπα, ώστε σε κάθε σας επίσκεψη στο γήπεδο να το βρίσκεται ακόμη πιο εντυπωσιακό και ακόμη πιο λειτουργικό, προκειμένου να φιλοξενήσει τις μεγάλες στιγμές που βρίσκονται μπροστά μας.

Ραντεβού στο Ναό!".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags