Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Με διπλή εκπροσώπηση ο Παναθηναϊκός στη Νέα Φιλαδέλφεια - "Μυστήριο" με Αλαφούζο
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-29 18:08:00

Με διπλή εκπροσώπηση ο Παναθηναϊκός στη Νέα Φιλαδέλφεια - "Μυστήριο" με Αλαφούζο

Sportdog Team
Με διπλή εκπροσώπηση ο Παναθηναϊκός στη Νέα Φιλαδέλφεια - "Μυστήριο" με Αλαφούζο

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Παναθηναϊκού, οι Πράσινοι θα έχουν δύο εκπροσώπους στα εγκαίνια της "Αγία Σοφιάς - OPAP Arena", με την παρουσία του Αλαφούζου να κρίνεται την τελευταία στιγμή. Σε ανοιχτή επικοινωνία ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Με το ζήτημα της παρουσίας του Γιάννη Αλαφούζου στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ να μην έχει ακόμα ξεκαθαριστεί, ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε επίσημα για το ποια στελέχη της διοίκησης θα παρευρεθούν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Αλαφούζος επικοινώνησε από χθες (28/9) απευθείας με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, μετά την πρόσκληση του τελευταίου σε όλους τους προέδρους να βρεθούν στα εγκαίνια της "Αγιάτη Σοφιάς - OPAP Arena".

Το αφεντικό του Τριφυλλιού εξήγησε στον μεγαλομέτοχο της ΑΕΚ πως θα ήθελε να βρεθεί ο ίδιος στο νέο γήπεδο της Ένωσης και ότι κάνει αποδεκτή την πρόσκληση. Πλην, όμως, οι υποχρεώσεις του είναι τέτοιες που δεν του επιτρέπουν να γνωρίζει από τώρα αν θα καταφέρει να δώσει το "παρών".

Ο Παναθηναϊκός πάντως θα έχει εκπροσώπηση στα αυριανά (30/9) εγκαίνια, αφού στη Νέα Φιλαδέλφεια θα παραβρεθούν ο Α’ αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Μάνος Μαυροκουκουλάκης και ο Γ’ αντιπρόεδρος, Λεωνίδας Μπουτσικάρης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags