Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άρης: Απίστευτες αποκαλύψεις! Αυτές οι ομάδες ήθελαν τον Πασχαλάκη - "Πήγε για παίκτη από CL ο Άρης"
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-30 00:05:00

Απίστευτες αποκαλύψεις! Αυτές οι ομάδες ήθελαν τον Πασχαλάκη - "Πήγε για παίκτη από CL ο Άρης"

Sportdog Team
Απίστευτες αποκαλύψεις! Αυτές οι ομάδες ήθελαν τον Πασχαλάκη - "Πήγε για παίκτη από CL ο Άρης"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε πολύ γνωστός ατζέντης όπου και αναφέρθηκε τόσο στην μεταγραφή του Έλληνα γκολκίπερ στον Ολυμπιακό, όσο και στην κίνηση που πήγε να κάνει ο Άρης.

Γιάννης Παπαδόπουλος: Ο γνωστός ατζέντης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τη μεταγραφή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στον Ολυμπιακό, αλλά και το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού για τον πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Για το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού για τον Πασχαλάκη: «Τον Αλέξανδρο δεν τον ενδιέφερε τόσο πολύ η Ασία, ήθελε περισσότερο ευρωπαϊκές χώρες. Υπήρξε ενδιαφέρον από το MLS είχε γίνει μια συζήτηση, αλλά δεν μπορούσε να προχωρήσει, γιατί υπήρχαν πολλά εμπόδια. Δεν είχε έρθει επίσημη πρόταση. Πάντως τον ενδιέφερε το MLS, αλλά ήθελε πιο πολύ να μείνει στην Ευρώπη. 

Υπήρχαν επαφές και με ομάδες από αραβικές χώρες παρότι δεν κάνουν τόσες μεταγραφές σε γκολκίπερ, αλλά τις απέρριψε για προσωπικά θέματα. Όταν είσαι σε μια σοβαρή σχέση, θέλεις να είσαι κοντά. Στην Αραβία τα μέτρα είναι αυστηρά για τις γυναίκες αλλά τα λεφτά δεν είναι τα πάντα».

Για τη μεταγραφή του Ολυμπιακού: «Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού το ήξερα πολύ νωρίς, το κανάλι με τον Ολυμπιακό ήταν ανοιχτό εδώ και μήνες, υπήρχαν απευθείας επαφές και προτάσεις, οι προτάσεις στην αρχή δεν ήταν τόσο καλές. Ο Αλέξανδρος έλεγε ότι αν ερχόταν μια καλούτσικη πρόταση θα έφευγε για Αθήνα και θα μείνω εκεί, λόγω και προσωπικών θεμάτων. Είναι σε μια ηλικία που σε λίγα χρόνια θα κλείσει την καριέρα του οπότε έψαχνε ένα μεγάλο συμβόλαιο σε διάρκεια. Ο Αλέξανδρος είναι μοντέρνος ποδοσφαιριστής, δεν είναι από τους παλιούς που έλεγαν δεν πάω πουθενά, θα μείνω εδώ. Μια μικρή ομάδα από την Ελλάδα δεν θα τον ενδιέφερε, ήθελε να μείνει σε υψηλό επίπεδο»

Για μεταγραφή του Άρη από ομάδα του Champions Leaague: «Τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού υπήρχε ενδιαφέρον για ποδοσφαιριστής που παίζει σε ομάδα του Champions League, ήταν ένα πολύ δυνατό όνομα, αλλά δεν μπορώ να το πω γιατί έχει κλείσει αυτή η υπόθεση, αγωνίζεται στη θέση του 6αριου», είπε ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags