Facebook Pixel ΑΕΚ: Τελικά πόσο ασφαλής είναι η OPAP Arena; Απαντήσεις από άνθρωπο που ξέρει
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-30 11:59:00

Τελικά πόσο ασφαλής είναι η OPAP Arena; Απαντήσεις από άνθρωπο που ξέρει

Sportdog Team
Τελικά πόσο ασφαλής είναι η OPAP Arena; Απαντήσεις από άνθρωπο που ξέρει

Πολύς ντόρος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό για το πόσο ασφαλές είναι το νέο γήπεδο της Ένωσης και τα μέτρα που έχουν παρθεί, με τον project manager της ΟPAP Arena να δίνει απαντήσεις.

Δημήτρης Ανδριόπουλος: Στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ μίλησε ο project manager της OPAP Arena όπου και αναφέρθηκε στα μέτρα ασφαλείας που έχουν παρθεί στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ ξεκαθαρίζοντας πως έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

«Υπάρχουν θεσμοί και υπηρεσίες που έβγαλαν μια προσωρινή άδεια λειτουργίας μέχρι να βγει και η οριστική. Η επιτροπή της περιφέρειας, που πήγε εκεί δύο φορές, εξέτασε λεπτομερώς όλα τα θέματα. Στη δεύτερη επίσκεψη που ήμουν και εγώ παρών, εξετάστηκαν επί επτά ώρες τα πάντα και όλες οι παρατηρήσεις που είχαν γίνει από την πρώτη επίσκεψη είχαν, από το σωματείο της ΑΕΚ, επιδιορθωθεί.

Άρα ζητήματα ασφαλείας δεν εγείρονται. Έχει πιστοποιήσει η πυροσβεστική ότι είναι όλα εντάξει, η αστυνομία ότι είναι εντάξει, οι τεχνικοί και μηχανικοί της περιφέρειας έχουν πιστοποιήσει ότι οι παρατηρήσεις και για το ύψος από τα κάγκελα – όπως είχε γραφτεί – αλλά και οι όποιες άλλες έχουν επιδιορθωθεί. Άρα δεν μπορεί ένας δημόσιος φορέας να έχει εκδώσει άδεια για να πάνε αύριο 31. 000 φίλαθλοι και πόσοι απ’ έξω σε μια επικίνδυνη εγκατάσταση. Δεν τα λέω εγώ αυτά, αναπαράγω όσα γράφουν οι υπηρεσίες», είπε ο Δημήτρης Ανδριόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags