Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έβγαλε ενδεκάδα ο Γιοβάνοβιτς για Τούμπα - Παίκτης - έκπληξη διεκδικεί θέση
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-30 12:45:00

Έβγαλε ενδεκάδα ο Γιοβάνοβιτς για Τούμπα - Παίκτης έκπληξη ξεκινάει με ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Έβγαλε ενδεκάδα ο Γιοβάνοβιτς για Τούμπα - Παίκτης έκπληξη ξεκινάει με ΠΑΟΚ

Με το μυαλό στην Τούμπα είναι άπαντες στους Πράσινους με τον Σέρβο τεχνικό να έχει κατασταλάξει στους περισσότερους παίκτες που θα βρεθούν βασικοί στο ντέρμπι.

Παναθηναϊκός: Για τις σκέψεις στο Πράσινο στρατόπεδο ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής (3/10) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.



«Σημαντικό αλλά όχι κρίσιμο το ματς της Κυριακής, το αποτέλεσμα δεν ξεκαθαρίζει κάτι. Φαίνεται ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες, τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει δημιουργήσει μια παράδοση. Ο Παναθηναϊκός έχει δώσει κι άλλο ένα δύσκολο ματς, με την ΑΕΚ, αλλά αυτό είναι εκτός έδρας. Πάει για τη νίκη αλλά μένει να δούμε αν θα τον επηρεάσει η διακοπή. Είχαν φύγει επτά συνολικά παίκτες, που δεν έχει ξαναγίνει τα τελευταία χρόνια», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ σημείωσε ότι για να έχουν αντίκρισμα οι πέντε νίκες και να διατηρήσει το υπέρ του μομέντουμ, θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να πάρει αποτέλεσμα στην Τούμπα και αναφερόμενος στην ενδεκάδα σημείωσε πως θα την απαρτίζουν οι Μπρινιόλι στο τέρμα, δεξιά ο Σάντσες, αριστερά ο Χουάνκαρ και στα στόπερ ο Σένκεφελντ πιθανότατα με τον Μάγκνουσον, που έχει πάρει ρυθμό, ενώ τη θέση διεκδικεί και ο Πούγγουρας, στα αφ θα δούμε Κουρμπέλη, Ρούμπεν και Τσέριν, ενώ μπροστά θα παίξουν ο Παλάσιος με τον Αϊτόρ και τον Σπόραρ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags