Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Καμίνι" η Τούμπα με Παναθηναϊκό - Αυτό το μεγάλο πρόβλημα του Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-30 13:20:00

"Καμίνι" η Τούμπα με Παναθηναϊκό - Αυτό το μεγάλο πρόβλημα του Λουτσέσκου

Sportdog Team
"Καμίνι" η Τούμπα με Παναθηναϊκό - Αυτό το μεγάλο πρόβλημα του Λουτσέσκου

Αρκετά ζητήματα έχει να λύσει Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά ενόψει του ντέρμπι με τους Πράσινους, την ίδια στιγμή που ο κόσμος της ομάδας είναι έτοιμος για sold out.

ΠΑΟΚ: Για το πολύ βαρύ πρόγραμμα που έχει ο Δικέφαλος του Βορρά, ξεκινώντας από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, αναφέροντας μάλιστα ότι είναι σχεδόν απίθανο να παίξει ο Κουλιεράκης.

«Λογικά θα ξεκαθαρίσει σήμερα ποιοι μπορούν ή όχι, του Κουλιεράκη βασικά. Δεν έβγαλε κάτι πολύ σοβαρό, αλλά δεν είναι απλά τα πράγματα, ούτε πολλές οι πιθανότητες. Δεν είναι εύκολο να παρθεί ένα τέτοιο ρίσκο και για τον αγώνα τον ίδιο, αλλά και για την πορεία. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει τρία εκτός έδρας ματς τον επόμενο μήνα, είναι ένας πολύ γεμάτος και δύσκολος μήνας για μια ομάδα που ακόμα δεν έχει κερδίσει εκτός. Είναι ένα διάστημα που θα δείξει πράγματα, πιο πολύ το πόσες πιθανότητες έχει να ακολουθήσει όπως βέβαια αυτό ισχύει και για την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ τόνισε ότι με έναν αγώνα την εβδομάδα υπάρχουν πλεονεκτήματα, αλλά παράλληλα ερωτηματικό είναι η ετοιμότητα των παικτών, ενώ  ανέφερε ότι υπάρχει η προοπτική η Τούμπα να έχει πάνω από 25.000 κόσμο στο ντέρμπι όπως δείχνουν μέχρι τώρα οι πωλήσεις εισιτηρίων.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags