Facebook Pixel "Καρφιά" Γιδόπουλου για ΑΕΚ: "Το σωστό ήταν να καλέσουν Κομπότη και Χριστοβασίλη..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-30 16:54:00

"Καρφιά" Γιδόπουλου για ΑΕΚ: "Το σωστό ήταν να καλέσουν Κομπότη και Χριστοβασίλη..."

Sportdog Team
"Καρφιά" Γιδόπουλου για ΑΕΚ: "Το σωστό ήταν να καλέσουν Κομπότη και Χριστοβασίλη..."

Το παράπονο του πρώην προέδρου της Ένωσης από την κιτρινόμαυρη διοίκηση για το γεγονός ότι δεν προσκλήθηκε στην εκδήλωση για τα εγκαίνια του νέου γηπέδου.

Την πικρία του για την απόφαση της διοίκησης της ΑΕΚ να μην τον καλέσει στα εγκαίνια της OPAP Arena εξέφρασε ο Στράτος Γιδόπουλος, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι δεν προσκλήθηκε προκειμένου να κληθούν πρόεδροι άλλων ομάδων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Το σωστό είναι να κληθεί ο… Κομπότης, να κληθεί ο… Χριστοβασίλης και όχι εμείς, που διατελέσαμε και πρόεδροι στην ΑΕΚ. Άσχετα εάν παίρναμε προσκλήσεις στους σημερινούς διοικούντες, άσχετα εάν στο παρελθόν δίναμε το καλό παράδειγμα φιλοξενίας. Ανεξάρτητα με ότι συνέβη, ήμουν σίγουρος ότι δεν θα με καλούσαν. Παρά το γεγονός ότι δεν άσκησα κριτική στην σημερινή διοίκηση.

Δεν πειράζει όμως. Εμείς θα είμαστε ΑΕΚ. Μπήκαμε να προσφέρουμε. Εγώ δεν κλήθηκα. Δεν ξέρω όμως για άλλους προέδρους. Λυπάμαι που το λέω, αλλά ο εγωισμός στους ανθρώπους κάνει πολύ κακό. Να προσέχουν ορισμένοι. Βλέπετε, η ζωή είναι σαν τον μύλο του λούνα παρκ. Άλλοτε είσαι από πάνω και άλλοτε είσαι από κάτω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Απόψε φωνάζουμε Μελισσανίδης! Δεν έχτισε γήπεδο, αλλά παλάτι - Το καλύτερο σε όλη την Ευρώπη"


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags