Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μήνυμα Βατσλίκ για τον τραυματισμό του - "Δύσκολο να εκτιμηθεί η διάρκεια της ανάρρωσης" (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-30 21:16:00

Μήνυμα Βατσλίκ για τον τραυματισμό του - "Δύσκολο να εκτιμηθεί η διάρκεια της ανάρρωσης" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Μήνυμα Βατσλίκ για τον τραυματισμό του - "Δύσκολο να εκτιμηθεί η διάρκεια της ανάρρωσης" (ΦΩΤΟ)

Το δικό του μήνυμα για τον τραυματισμό που θα τον κρατήσει αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης έστειλε ο Τσέχος τερματοφύλακας.

Ολυμπιακός: Ο Τόμας Βατσλίκ θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία μέχρι και τριών μηνών.

Πάντως ο ίδιος ο Τσέχος γκολκίπερ έστειλε το μήνυμά του μέσω instargam, λέγοντας ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στην δράση.

«Γεια σε όλους, ήθελα απλώς να σας δώσω την τελευταία ενημέρωση για την απουσία μου. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, παλεύω με έναν τραυματισμό στον ώμο που δυστυχώς επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια της διακοπής για τις εθνικές ομάδες. Όσο ήμουν σε θέση να αντιμετωπίσω τον πόνο, ήθελα να βοηθήσω την ομάδα μου στο γήπεδο, αλλά τώρα, μετά από πολλές διαβουλεύσεις με γιατρούς και ειδικούς, αναγκάζομαι να πάρω λίγο χρόνο. Τώρα είναι δύσκολο να εκτιμηθεί η διάρκεια της ανάρρωσης, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό! Να προσέχετε», έγραψε ο παικτης του Ολυμπιακού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tomáš Vaclík (@vaclos31)


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags