Facebook Pixel ΑΕΚ: Αποδοκιμασίες για Μπάγεβιτς, "σεισμός" στα εγκαίνια για Ντέμη, Μαύρο και Παπαϊωάννου (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-30 22:15:00

Αποδοκιμασίες για Μπάγεβιτς, "σεισμός" στα εγκαίνια για Ντέμη, Μαύρο και Νεστορίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποδοκιμασίες για Μπάγεβιτς, "σεισμός" στα εγκαίνια για Ντέμη, Μαύρο και Νεστορίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΑΕΚ τίμησε 23 θρυλικές μορφές του συλλόγου, ωστόσο δεν έλειψαν οι αποδοκιμασίες από μερίδα φιλάθλων για τον Σέρβο τεχνικό, όταν εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Οι φίλοι της ΑΕΚ στην OPAP Arena επεφύλλαξαν αποθεωτική υποδοχή στις 23 μεγάλες μορφές της ομάδας, που έκαναν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο και τιμήθηκαν από την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ στα εγκαίνια του νέου γηπέδου.

Το γήπεδο "σείστηκε" για τους Κώστα Νεστορίδη, Θωμά Μαύρο, Ντέμη Νικολαΐδη, αλλά και για τον Μίμη Παπαϊωάννου, ο οποίος δεν κατέστη δυνατό να παραστεί στην εκδήλωση.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς πάτησε στον αγωνιστικό χώρο της OPAP Arena, όντας μία από τις 23 μεγάλες μορφές που η ΑΕΚ τίμησε στα εγκαίνια του νέου γηπέδου. Ωστόσο, φαίνεται πως το παρελθόν του Σέρβου προπονητή, με το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, είναι κάτι που ορισμένοι φίλοι της ομάδας δεν του έχουν συγχωρέσει.

Έτσι όταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έκανε την εμφάνισή του στον αγωνιστικό χώρο και στα μάτριξ του γηπέδου, ακούστηκαν χλιαρές αποδοκιμασίες από μερίδα όπαδων.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags