Facebook Pixel ΑΕΚ: Έτσι έζησε η ομάδα της ΑΕΚ τα εγκαίνια της OPAP Arena - Η αποθέωση στη Φιλαδέλφεια και τα δάκρυα (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-01 18:42:00

Έτσι έζησε η ομάδα της ΑΕΚ τα εγκαίνια της OPAP Arena - Η αποθέωση στη Φιλαδέλφεια και τα δάκρυα (vid)

Sportdog Team
Έτσι έζησε η ομάδα της ΑΕΚ τα εγκαίνια της OPAP Arena - Η αποθέωση στη Φιλαδέλφεια και τα δάκρυα (vid)

Ανατριχίλα και δάκρυα χαράς έφεραν σε όλους τους φίλους της Ένωσης τα εγκαίνια του νέου γηπέδου κάτι που φαίνεται και από το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΑΕ.

ΑΕΚ: Επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από 19 χρόνια για την Ένωση, με την ΠΑΕ να καταγράφει μέσω βίντεο, το πως έζησαν τις ιστορικές στιγμές το ποδοσφαιρικό τμήμα και οι προπονητές, ενώ παράλληλα πολλοί κάνουν δηλώσεις για το πως βίωσαν το βράδυ στην OPAP Arena.

«Το βράδυ της Παρασκευής η ΑΕΚ έκοψε την κορδέλα της νίκης και επέστρεψε μεγαλοπρεπώς στη Νέα Φιλαδέλφεια εγκαινιάζοντας το στολίδι της, την OPAP ARENA.

Ο Ματίας Αλμέιδα και οι ποδοσφαιριστές μας έζησαν αυτή τη λαμπρή εκδήλωση και πήραν μια πρώτη γεύση από το νέο τους σπίτι και τις στιγμές που θα ζήσουν σε αυτό στο άμεσο μέλλον, μαζί με τον κόσμο.

Η κάμερα του AEK TV τους ακολούθησε σε κάθε στιγμή της βραδιάς και σας παρουσιάζει τη μεγάλη γιορτή της ΑΕΚ μέσα από τα μάτια της ομάδας, ενώ οι Ματίας Αλμέιδα, Σέρχιο Αραούχο, Στίβεν Τσούμπερ και Ντάμιαν Σιμάνσκι μας μιλούν για να συναισθήματα που τους γέννησε…», αναφέρει η ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags