Facebook Pixel Μπυρόβιοι όλου του κόσμου ενωθείτε! Ο Μπέιλ βγάζει τη δική του μπύρα και είναι για πολύ καλό σκοπό
| 2022-10-02 04:33:00

Μπυρόβιοι όλου του κόσμου ενωθείτε! Ο Μπέιλ βγάζει τη δική του μπύρα και είναι για πολύ καλό σκοπό

Sportdog Team
Μπυρόβιοι όλου του κόσμου ενωθείτε! Ο Μπέιλ βγάζει τη δική του μπύρα και είναι για πολύ καλό σκοπό

Ο αρχηγός της εθνικής Ουαλίας αποφάσισε να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στη καριέρα του.

Ο αρχηγός της εθνικής Ουαλίας αποφάσισε να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στη καριέρα του και να παράξει τη δική του μπύρα. Η μπύρα θα ονομάζεται Bale Ale (θα υπάρχει και Lager) και θα κυκλοφορήσει στα σούπερ μάρκετ της Ουαλίας σύντομα με αφορμή την επιστροφή της εθνικής ομάδας σε Παγκόσμιο Κύπελλο έπειτα από 64 ολόκληρα χρόνια.

Το κόστος της μπύρας θα είναι 1,70 λίρες ενώ ένα σημαντικό ποσό από τα έσοδα θα διατεθεί για να γίνουν έργα που θα αναπτύξουν το ποδόσφαιρο στην Ουαλία. Ο Bale είναι πολύ χαρούμενος για αυτή τη συνεργασία η οποία ξεκίνησε σαν πρότζεκτ πριν από μερικά χρόνια. Μάλιστα τα γραφεία της ζυθοποιίας είναι μόλις 10 λεπτά από το σπίτι του.

Προς το παρόν η μπύρα θα είναι διαθέσιμη στα σούπερ μάρκετ της Ουαλίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δεν γνωρίζουμε ακόμα εάν θα είναι διαθέσιμη στο υπόλοιπο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά πολύ πιθανό να είναι στο Λος Άντζελες, στη πόλη που πλέον κατοικεί ο παίκτης. Η Ουαλία έχει κληρωθεί στον δεύτερο όμιλο μαζί με τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ιράν αλλά και την Αγγλία σε ένα ματς που ήδη πεθαίνουμε να το δούμε! Μήπως να παραγγείλουμε από τώρα μια Bale Ale να την έχουμε για εκείνο το ματς;

ΠΗΓΗ: thepubtales.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags