Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρομερές ατάκες από τους παίκτες του ΠΑΟΚ πριν τον Παναθηναϊκό - "Δικό μας το ντέρμπι"
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-01 23:36:00

Τρομερές ατάκες από τους παίκτες του ΠΑΟΚ πριν τον Παναθηναϊκό - "Δικό μας το ντέρμπι"

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες από τους παίκτες του ΠΑΟΚ πριν τον Παναθηναϊκό - "Δικό μας το ντέρμπι"

Στόχευση στην αποτελεσματική αντιμετώπιση του Παναθηναϊκού έχουν κάνει στον ΠΑΟΚ τις προηγούμενες ημέρες, σε συνδυασμό με την σωστή προετοιμασία της ομάδας για το αυριανό (2/10) ντέρμπι της Τούμπας, προκειμένου να έρθει η νίκη. 

ΠΑΟΚ: Στόχευση στην αποτελεσματική αντιμετώπιση του Παναθηναϊκού έχουν κάνει στον ΠΑΟΚ τις προηγούμενες ημέρες, σε συνδυασμό με την σωστή προετοιμασία της ομάδας για το αυριανό (2/10) ντέρμπι της Τούμπας, προκειμένου να έρθει η νίκη. Είναι ξεκάθαρο πως τόσο ο Λουτσέσκου όσο και οι παίκτες, θέλουν να μειώσουν την διαφορά που τους χωρίζει από τους «πράσινους», στον πόντο.

Παράλληλα θέλουν πολύ αυτή την νίκη για να πάρουν μία άτυπη ρεβάνς για την απώλεια του τίτλου που υπέστη ο ΠΑΟΚ τον περασμένο Μαϊο, όταν με απόφαση – εφεύρεση του Ισπανού Λαόθ και την συνδρομή του VAR διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα μετά από ένα ανύπαρκτο πέναλτι.

Από την ημέρα που επέστρεψαν οι διεθνείς και στα αποδυτήρια βρίσκονται όλοι οι παίκτες, ο Ρουμάνος τεχνικός έχει επιδοθεί σε μία προσπάθεια ενίσχυσης της ψυχολογίας των παικτών. Παράλληλα στον αγωνιστικό χώρο, επιμένει στα βασικά στοιχεία της φιλοσοφίας του, που ζητά από τους παίκτες να τα εφαρμόσουν. Ο Ρουμάνος τεχνικός επιχειρεί με έξυπνο τρόπο, χωρίς να «φορτώσει» τους παίκτες, να τους περνά τα κατάλληλα μηνύματα. Είναι βέβαιο ότι θα στηριχθεί σε αυτούς που θεωρεί ετοιμοπόλεμους.

Μάλιστα μέσα στα αποδυτήρια το μότο που κυριαρχεί είναι το εξής: «Το ντέρμπι είναι δικό μας. Εμείς έχουμε τον πρώτο λόγο για την νίκη και από την δική μας απόδοση θα κριθεί το τελικό αποτέλεσμα». Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν, παίκτες και μέλη της τεχνικής ηγεσίας.

Στον αγωνιστικό χώρο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε ορισμένες δοκιμές. Για παράδειγμα στο βασικό σχήμα είχε χθες (μεταξύ των άλλων) τον Ράφα Σοάρες στο αριστερό άκρο της άμυνας, τον Κάργα ως παρτενέρ του Ίνγκανσον. Στο δεξί άκρο της άμυνας, εάν δεν παίξει ο Λύρατζης, προορίζεται ο Βιεϊρίνια. 

Στα χαφ είχε τους Κούρτιτς – Ντάντας, ενώ οι Ναρεϊ, Καντουρί και Ζίβκοβιτς αποτέλεσαν την τριάδα των μεσοεπιθετικών. Στην κορυφή της επίθεσης έπαιξε ο Ολιβέϊρα. Επίσης για ένα χρονικό διάστημα με την ομάδα των βασικών, είχε ρόλο ο Κουαλιάτα. Όλα αυτά που αναφέρουμε, προκύπτουν από τις δοκιμές παικτών στο οικογενειακό διπλό. Πάντως η αλήθεια είναι πως ο Λουτσέσκου ανακάτεψε την «τράπουλα», δεν άνοιξε τελείως τα χαρτιά του, κάτι που πάντα κάνει ειδικά πριν από την έλευση μεγάλων αγώνων.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags