Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου: Έτοιμος για νίκη στο ντέρμπι ο Λουτσέσκου - Ατάκες για τον κόσμο του ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-02 00:05:00

Έτοιμος για νίκη στο ντέρμπι ο Λουτσέσκου - Ατάκες για τον κόσμο του ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Έτοιμος για νίκη στο ντέρμπι ο Λουτσέσκου - Ατάκες για τον κόσμο του ΠΑΟΚ

Την σιγουριά πως ο Δικέφαλος του Βορρά είναι κατάλληλα προετοιμασμένος ενόψει του ντέρμπι με τους Πράσινους εξέφρασε στις δηλώσεις του στη NOVA ο Ρουμάνος τεχνικός.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Την σιγουριά ότι ο ΠΑΟΚ είναι κατάλληλα προετοιμασμένος για να φτάσει στη νίκη με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε μιλώντας στη NΟVA ο Ρουμάνος τεχνικός  και εξέφρασε την ευχή του στο φινάλε αυτού «να είναι χαρούμενοι οι φίλαθλοί μας».

Για τη διακοπή: «Οι διακοπές είναι διακοπές, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, νομίζω ότι είχαμε μία καλή περίοδο δουλειάς με τους ποδοσφαιριστές που έμειναν εδώ. Τις τελευταίες τρεις μέρες δουλέψαμε με όλο το γκρουπ, βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό, υπάρχει μία καλή ατμόσφαιρα, όχι όμως σε βαθμό χαλαρότητας. Η ομάδα έρχεται κοντά, οπότε είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό για μας».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Δεν θέλω να μιλήσω για τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής τους μπορεί να μιλήσει για την ομάδα, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα τεθούν αντιμέτωπες δύο ομάδες με πολύ καλή οργάνωση και το παιχνίδι θα είναι πολύ ενδιαφέρον».

Για τα όσα πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ τακτικά προκειμένου να κερδίσει: «Αυτά είναι πράγματα που θα πρέπει να μείνουν μέσα στην ομάδα».

Για το αν θεωρεί κομβικό το παιχνίδι: «Είναι το έκτο παιχνίδι, θα υπάρξουν ακόμη 30 παιχνίδια ακόμη να παιχθούν».

Για το γεμάτο γήπεδο που αναμένεται: «Ξέρω ότι θα υπάρχει μία φανταστική ατμόσφαιρα στο αυριανό παιχνίδι και ελπίζω στο τέλος να είναι χαρούμενοι οι φίλαθλοί μας», είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags