Facebook Pixel La Liga: Nέο διπλό με Λεβαντόφσκι η Μπάρτσα - "Άλωσε" και τη Σεβίλλη η Ατλέτικο (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-02 00:03:00

Nέο διπλό με Λεβαντόφσκι η Μπάρτσα - "Άλωσε" και τη Σεβίλλη η Ατλέτικο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Nέο διπλό με Λεβαντόφσκι η Μπάρτσα - "Άλωσε" και τη Σεβίλλη η Ατλέτικο (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Μπλαουγκράνα έχοντας για σκόρερ για ακόμα έναν αγώνα τον Πολωνό σούπερ σταρ, πέρασαν με 0-1 από την έδρα της Μαγιόρκα, ενώ νωρίτερα οι Ροχιμπλάνκος νίκησαν με 0-2 τους Σεβιγιάνους εκτός έδρας.

La Liga: Με την «υπογραφή» του Ρόμπερ Λεβαντόφσκι η Μπαρτσελόνα απέδρασε με «διπλό» από την έδρα της Μαγιόρκα (1-0) και προσωρινά απολαμβάνει τη «μοναξιά» της κορυφής της La Liga, μετά από 9 αγωνιστικές.

Η «Μπαρτσα» έμεινε για 13ο συνεχόμενο ματς αήττητη απέναντι στους «νησιώτες», διεύρυνε το νικηφόρο σερί της στο πρωτάθλημα σε 6 ματς, χωρίς, μάλιστα, να έχει δεχτεί γκολ (έχει σκοράρει συνολικά 19, ενώ έχει μόλις ένα τέρμα παθητικό, το καλύτερο ρεκόρ απ΄ όλες τις ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας). 

Τρία 24ωρα πριν τη μάχη στο Μιλάνο με την Ίντερ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, η ομάδα του Τσάβι έδειξε ν΄ αφήνει πίσω της την ήττα από την Μπάγερν, παρά τις σοβαρές απουσίες που είχε (Ντε Γιονγκ, Ντεπάι) και να δείχνει πανέτοιμη για το μεγάλο ματς που ακολουθεί με τους «νερατζούρι».

Την 5η νίκη της στη φετινή LaLiga πανηγύρισε η Ατλέτικο Μαδρίτης, στην έξοδό της στη Σεβίλη, επικρατώντας με 2-0, για την 7η αγωνιστική, σε μία σημαντική βραδιά για τον αρχηγό της, Κόκε, καθώς έφτασε τις 554 συμμετοχές με τη φανέλα των Μαδριλένων σε όλες τις διοργανώσεις και πέρασε στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας στην Ιστορία της Ατλέτικο.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Γιορέντε στο 29ο λεπτό με ασίστ του Ισπανού διεθνή μέσου Κόκε, ενώ ο Άλβαρο Μοράτα διπλασίασε τα τέρματα της Ατλέτικο στο 57ο λεπτό, με δημιουργό τον Ματέους Κούνια. H Σεβίλη υπέστη την 5η ήττα της, έχοντας κάνει άσχημο ξεκίνημα στη σεζόν και η καρέκλα του Γιούλεν Λοπετέγκι... τρίζει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags