Facebook Pixel Κάρλος Ζέκα: Σοκ για τον δακρυσμένο Ζέκα: Φόβοι για νέο σοβαρό τραυματισμό στο ίδιο γόνατο που έπαθε ρήξη!
| 2022-10-03 09:27:00

Σοκ για τον δακρυσμένο Ζέκα: Φόβοι για νέο σοβαρό τραυματισμό στο ίδιο γόνατο που έπαθε ρήξη!

Sportdog Team
Σοκ για τον δακρυσμένο Ζέκα: Φόβοι για νέο σοβαρό τραυματισμό στο ίδιο γόνατο που έπαθε ρήξη!

Πολύ άτυχος στάθηκε για άλλη μια φορά ο Έλληνας άσος και από τις τάξεις της Κοπεγχάγης εκφράζονται φόβοι για νέο σοβαρό πρόβλημα στο ίδιο γόνατο που είχε υποστεί ρήξη χιαστού.

Μια πολύ άσχημη είδηση φτάνει από την Δανία για τον Κάρλος Ζέκα, αφού ο πρώην χαφ του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Κοπεγχάγης με την Άαρχους, στο ίδιο γόνατο που πριν από περίπου έναν χρόνο είχε υποστεί ρήξη χιαστού.

Στο στρατόπεδο της δανέζικης ομάδας υπάρχει έντονη ανησυχία, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για σοβαρό τραυματισμό, χωρίς όμως να έχει υπάρξει κάτι επίσημο από πλευράς Κοπεγχάγης.

Μάλιστα, οι ιστοσελίδες της Δανίας αναφέρουν ότι ο Ζέκα δάκρυσε όταν αντιλήφθηκε τι έχει συμβεί, ενώ ο προπονητής της Κοπεγχάγης, Γιάκομπ Νέεστραπ σε ερώτηση που δέχθηκε παραδέχθηκε ότι υπάρχει μεγάλος φόβος για σοβαρό πρόβλημα.

«Φαίνεται κάτι σοβαρό. Φαίνεται κάτι που έχουμε ξαναδεί. Ωστόσο για την ώρα πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες ημέρες και να δούμε. Για την ώρα όμως οι πρώτες εκτιμήσεις δεν είχε καθόλου θετικές, και σίγουρα αυτό είναι κάτι που μας επηρεάζει όλους», τόνισε.

«Δεν μπορώ ούτε και πρέπει να δώσω διάγνωση. Κι εμείς περιμένουμε τα νέα. Όμως όλοι μπορούν να δουν ότι είναι κάτι άσχημο. Όλη η ομάδα είναι επηρεασμένη από αυτό που συνέβη και σκεφτόμαστε τις συνέπειες για τον Κάρλος. Είναι τραγικό ένας τόσο σπουδαίος παίκτης και μια ακόμη πιο σπουδαία προσωπικότητα να παθαίνει έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό.

Δίνει καθημερινά τα πάντα για την ομάδα, ειδικά σε δύσκολες περιόδους. Στα 33 του, υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό πέρσι και είναι δύσκολο να επιστρέψεις σε αυτή την ηλικία, αλλά χάρη στον χαρακτήρα του επέστρεψε στην ομάδα. Τον αγκάλιασα, αλλά δεν μιλήσαμε. Ήταν πολύ αναστατωμένος», πρόσθεσε ο τεχνικός των Δανών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags