Facebook Pixel Λαϊκό προσκήνυμα από νωρίς στη Φιλαδέλφεια! Στις 17:00 ανοίγουν οι θύρες της Αγιάς Σοφιάς
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-03 14:30:00

Λαϊκό προσκήνυμα από νωρίς στη Φιλαδέλφεια! Στις 17:00 ανοίγουν οι θύρες της Αγιάς Σοφιάς

Sportdog Team
Λαϊκό προσκήνυμα από νωρίς στη Φιλαδέλφεια! Στις 17:00 ανοίγουν οι θύρες της Αγιάς Σοφιάς

Η ίδια διαδικασία με τα εγκαίνια και απόψε στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου οι οπαδοί της ΑΕΚ βίωσαν μία μοναδική εμπειρία στα εγκαίνια της Αγιάς Σοφιάς. Η Ένωση επιστρέφει επίσημα στη Νέα Φιλαδέλφεια απόψε. Στις 20:00 η ομάδα του «Δικέφαλου αετού», το ατσάλινο άγαλμα του οποίου δεσπόζει έξω από το κτίριο των μουσείων, με ανοιχτά φτερά για να σκεπάζει τους Ενωσίτες οπαδούς, θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό, στο ματς με το οποίο ολοκληρώνεται η 6η αγωνιστική της Super League.

Σε αυτό το παιχνίδι που θα σημάνει την επιστροφή της ΑΕΚ, μετά από 19 χρόνια προσφυγιάς, στο μέρος που συνδέθηκε διαχρονικά, ο Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει στους Χατζισαφί (που χθες δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης), Γιόνσον (ένιωσε μια αδιαθεσία και του συστάθηκε να παραμείνει κλινήρης), Τζαβέλλα (ακολούθησε μέρος του προγράμματος), Φαν Βέερτ, Μαχαίρα.

Στην αποστολοή βρίσκονται οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:00, όπως ακριβώς συνέβη και στην τελετή των θυρανοιξίων του ΝΑΟΥ των ΑΕΚτζήδων. Έτσι και αλλιώς στη Νέα Φιλαδέλφεια θα γίνεται λαϊκό προσκύνημα από το μεσημέρι και ο κόσμος θα είναι από νωρίς στο γήπεδο.

Οι διαθέσεις φάνηκαν από το απόγευμα της Κυριακής, όταν 4000 κόσμος υποδέχτηκε την ομάδα για την πρώτη της προπόνηση στο νέο γήπεδο και πήρε θέση στις κερκίδες.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags