Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Η πιο καρυδάτη νίκη του ΠΑΟ - Θέλει άντερα αυτό που έκανε στην Τούμπα - Μια πρώτη απάντηση"
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-03 15:40:00

"Η πιο καρυδάτη νίκη του ΠΑΟ - Θέλει άντερα αυτό που έκανε στην Τούμπα - Μια πρώτη απάντηση"

Sportdog Team
"Η πιο καρυδάτη νίκη του ΠΑΟ - Θέλει άντερα αυτό που έκανε στην Τούμπα - Μια πρώτη απάντηση"

Η αποθέωση για την δουλειά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι απαντήσεις σε όσους έλεγαν ότι οι Πράσινοι δεν μπορούν μακριά από τη Λεωφόρο.

Νίκη χαρακτήρα που απαντά και στο ερώτημα αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίζει μακριά από τη Λεωφόρο χαρακτήρισε αυτή επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Τάσος Νικολογιάννης μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν η πιο καρυδάτη νίκη του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα. Θέλει άντερα να πας στην Τούμπα, να χάνεις με 1-0, να κάνεις ένα κακό δεύτερο εικοσάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο και να βγαίνεις στο δεύτερο ημίχρονο και να κερδίζεις. Στο ημίχρονο ο Γιοβάνοβιτς μίλησε στους παίκτες και άλλαξε κάποια πράγματα τακτικά όσον αφορά στο πρεσάρισμα», τόνισε και πρόσθεσε:

«Με τη νίκη αυτή δίνεται μια πρώτη απάντηση στο αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματικός και μακριά από τη Λεωφόρο. Στα ντέρμπι η ομάδα είναι από πέρσι απόλυτα αξιόπιστη. Είναι το δεύτερο ντέρμπι φέτος που ο Παναθηναϊκός το κερδίζει με ανατροπή κι αυτό λέει πολλά. Ο Γιοβάνοβιτς έχει μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό, αν αναλογιστούμε πού ήταν η ομάδα πέρσι την ίδια εποχή».

Τέλος, όσον αφορά στον τραυματισμό του Σπόραρ είπε: «Γύρισε το πόδι του. Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλάνε για διάστρεμμα και δύσκολα θα παίξει με τον Αστέρα την Κυριακή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags