Facebook Pixel ΑΕΚ: Ατάκα Τσακίρη για το χορτάρι της "OPAP ARENA" - "Τότε θα είναι στην εντέλεια όλο το γήπεδο"
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-03 15:54:00

Ατάκα Τσακίρη για το χορτάρι της "OPAP ARENA" - "Τότε θα είναι στην εντέλεια όλο το γήπεδο"

Sportdog Team
Ατάκα Τσακίρη για το χορτάρι της "OPAP ARENA" - "Τότε θα είναι στην εντέλεια όλο το γήπεδο"

Ο γνωστός ρεπόρτερ αναφέρθηκε στην κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στην «Αγια-Σοφιά Opap Arena» εν όψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ιωνικό.

Παρά την… ταλαιπωρία που υπέστη, ο αγωνιστικός χώρος στην «Αγια-Σοφιά Opap Arena» θα είναι σε αρκετά καλή κατάσταση στην αποψινή αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ιωνικό, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

«Ο αγωνιστικός χώρος θα είναι σε καλή κατάσταση, έγιναν κάποιες εργασίες. Είναι λογικό να επιβαρύνθηκε με τα όσα έγιναν στα εγκαίνια, αλλά δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Με τον Ατρόμητο, στο επόμενο ματς, θα είναι σε καλύτερη κατάσταση και όλο το γήπεδο θα είναι στην εντέλεια μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ», τόνισε και πρόσθεσε:

«Είναι σημαντικό το κομμάτι της διαχείρισης της όλης κατάστασης σήμερα, γιατί η ομάδα παίζει για πρώτη φορά στο νέο γήπεδο και έχει την υποχρέωση να κερδίσει. Επιπλέον με νίκη θα είναι μόνη δεύτερη και θα πάει με καλή ψυχολογία για το ματς της Κυριακής με τον Άρη. Όσο για την ενδεκάδα, περιμένουμε 1-2 αλλαγές σε σχέση με αυτή που έπαιξε με τον Παναιτωλικό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags