Facebook Pixel Ελλάδα: Ατάκες... φωτιά για Μπέο - "Εγκρίνει τους παίκτες που παίρνουμε - Θα απογειώσουμε τον Κούτσια"
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-03 20:50:00

Ατάκες... φωτιά για Μπέο - "Εγκρίνει τους παίκτες που παίρνουμε - Θα απογειώσουμε τον Κούτσια"

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά για Μπέο - "Εγκρίνει τους παίκτες που παίρνουμε - Θα απογειώσουμε τον Κούτσια"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο τεχνικός του Βόλου όπου και αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας, αλλά και στην συμβολή του προέδρου του συλλόγου στα μεταγραφικά.

Κώστας Μπράτσος: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Βόλου μίλησε για τη νίκη επί του Άρη, την καλή πορεία της θεσσαλικής ομάδας και τον Γιώργο Κούτσια. 

Για τη νίκη επί του Άρη: «Δεν αλλάζει κάτι με το χθεσινό αποτέλεσμα. Ο Άρης είναι εξαιρετική ομάδα με ποιότητα και βάθος στον πάγκο και η αξία του αντιπάλου δίνει μεγαλύτερη δόξα στους παίκτες του Βόλου που ανταποκρίθηκαν σε κάθε δυσκολία που τους έβαλαν οι αντίπαλοί τους».

Για το ότι ο Βολος είναι ψηλά στη βαθμολογία: «Προχωράμε βήμα-βήμα. Θέλουμε να παραμείνουμε σε αυτό το ρυθμό να διατηρήσουμε το ελκυστικό πρόσωπο μας και να αναδείξουμε ποδοσφαιριστές. Οι ποδοσφαιριστές του Βόλου δικαιούνται αναγνώρισης για όσα έχουν καταφέρει. Οι παίκτες που έπαιξαν χθες ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά».

Για το πού βρίσκει τόσο καλούς παίκτες ο Βόλος: «Ζητάμε χαρακτηριστικά ποδοσφαιριστών για να διατηρηθεί το στυλ της ομάδας. Υπάρχουν μετά οι συνεργάτες του προέδρου ο οποίος είναι και αυτός που παίρνει τις τελικές αποφάσεις».

Για τον Οζέγκοβιτς: «Ο φακός πιάνει μόνο τις κινήσεις κοντά στην μπάλα αλλά κινείται εξαιρετικά και μακριά από αυτήν».

Για ρίσκα που πήρε ο Βόλος: «Ασφαλώς και στόχος ήταν να διαταράξουμε το παιχνίδι του Άρη από πίσω. Αν περιμέναμε στην άμυνα, οι παίκτες του Άρη θα μας διασπούσαν με την ποιότητα που έχουν. Ρισκάραμε, το υποστήριξαν οι ποδοσφαιριστές και δικαιωθήκαμε».

Για το ότι αντιμετώπισε τον Άλαν Πάρντιου: «Είναι τιμή και χαρά, ένα ματς δεν αλλάζει το τι έχει πέτυχει στο ποδόσφαιρο. Κανείς δε χτίζει καριέρα μόνο με τις νίκες αλλά η διάρκεια και αν ανταπεξέλθει σε τέτοιες καταστάσεις. Ένιωσα ένα δέος που έδωσα το χέρι μου σε έναν τέτοιον άνθρωπο. Οι άνθρωποι του Βόλου με επέλεξαν να είμαι μπροστά και έφτασα να αλλάζω χειραψίες με τον Πάρντιου και άλλους σπουδαίους προπονητές».

Για τον Κούτσια: «Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Η ποιότητα του δεν αντικατοπτρίζει την ηλικία του. Φαίνεται η δίψα του για διάκριση. Η φιλοσοφία μας είναι ότι δεν προσαρμοζόμαστε σε έναν ποδοσφαιριστή αλλά οι ποδοσφαιριστές προσαρμόζονται στη δική μας φιλοσοφία. Ήδη μπαίνει στον δικό μας ρυθμό και είμαστε κοντά στο να τον κάνουμε να απογειωθεί», είπε ο Κώστας Μπράτσος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags