Facebook Pixel Γιάκομπ Νέεστρουπ: "Σκασμένοι" στην Κοπεγχάγη με Ζέκα - Απίστευτη ατάκα από τον προπονητή του
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-04 00:12:00

"Σκασμένοι" στην Κοπεγχάγη με Ζέκα - Απίστευτη ατάκα από τον προπονητή του

Sportdog Team
"Σκασμένοι" στην Κοπεγχάγη με Ζέκα - Απίστευτη ατάκα από τον προπονητή του

Σε σοκ είναι άπαντες στην ομάδα της Δανίας μετά το άσχημο νέο πως ο διεθνής ποδοσφαιριστής υπέστη για δεύτερη φορά ρήξη χιαστών και θα απουσιάσει για εννιά μήνες.

Γιάκομπ Νέεστρουπ: Τεράστια ατυχία για τον Κάρλος Ζέκα μιας και λίγο καιρό μετά την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπέστη για δεύτερη φορά ρήξη χιαστών στο ίδιο γόνατο κάτι που θα τον αφήσει εκτός για περίπου εννιά μήνες.

«Δεν μπορώ ούτε και πρέπει να δώσω διάγνωση. Κι εμείς περιμένουμε τα νέα. Όμως όλοι μπορούν να δουν ότι είναι κάτι άσχημο. Όλη η ομάδα είναι επηρεασμένη από αυτό που συνέβη και σκεφτόμαστε τις συνέπειες για τον Κάρλος.

Είναι τραγικό ένας τόσο σπουδαίος παίκτης και μια ακόμη πιο σπουδαία προσωπικότητα να παθαίνει έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό. Δίνει καθημερινά τα πάντα για την ομάδα, ειδικά σε δύσκολες περιόδους.

Στα 33 του υπέστη ένα σοβαρό τραυματισμό, πέρσι, και είναι δύσκολο να επιστρέψεις σε αυτήν την ηλικία, αλλά χάρη στον χαρακτήρα του επέστρεψε στην ομάδα. Τον αγκάλιασα, αλλά δεν μιλήσαμε. Ήταν πολύ αναστατωμένος», είπε ο προπονητής  της Κοπεγχάγης Γιάκομπ Νέεστρουπ πριν ακόμα γίνει γνωστό το μέγεθος του προβλήματος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags