Facebook Pixel Τικινίο Σοάρες: Συνεχίζει να σκοράρει στη Βραζιλία ο Τικίνιο - Εντυπωσιακό γκολ με πλασέ - Βρήκε δίχτυα και ο Σκάρπα (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-04 11:31:00

Συνεχίζει να σκοράρει στη Βραζιλία ο Τικίνιο - Εντυπωσιακό γκολ με πλασέ - Βρήκε δίχτυα και ο Σκάρπα (vid)

Sportdog Team
Συνεχίζει να σκοράρει στη Βραζιλία ο Τικίνιο - Εντυπωσιακό γκολ με πλασέ - Βρήκε δίχτυα και ο Σκάρπα (vid)

Δεύτερη φορά δίχτυα βρήκε ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού στην Βραζιλία δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα, του με την Παλμέιρας να ισοφαρίζει με τέρμα του ποδοσφαιριστή που ακούγεται ότι θα πιάσει... Λιμάνι τον Γενάρη.

Τικινίο Σοάρες: Γκολ για δεύτερη φορά στη Βραζιλία με την φανέλα της Μποταφόγκο έβαλε στον αγώνα με την Παλμέιρας ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, όταν στο 20' της αναμέτρησης ο Ρέντζο Σαράβια τον τροφοδότησε έξω από την μεγάλη περιοχή κι εκείνος εκτέλεσε χωρίς κοντρόλ στέλνοντας την μπάλα στην γωνία του Γουέβερτον, που απέκρουσε λίγο την μπάλα, αλλά δεν μπόρεσε να της αλλάξει αρκετά πορεία.

Βέβαια το γκολ του Τικίνιο Σοάρες δεν ήταν αρκετό για την Μποταφόγκο, μιας και ο η πρωτοπόρος Παλμέιρας γύρισε το παιχνίδι και επικράτησε με 3-1, χάρη στα γκολ των Σκάρπα (26' πεν.), Μαϊκέ (36') και Ντουντού (60΄), παρ' ότι έμεινε με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Ζε Ραφαέλ στο 69ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη που αντίκρισε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags