Facebook Pixel Μακέντα - Χατζηγιοβάνης: Δυσάρεστη Πραγματικότητα στην Άνκαραγκιουτζου
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-05 09:14:00

Μακέντα και Χατζηγιοβάνης τα βρίσκουν σκούρα στην Τουρκία - Προβληματικό ξεκίνημα και πάγκος!

Sportdog Team
Μακέντα και Χατζηγιοβάνης τα βρίσκουν σκούρα στην Τουρκία - Προβληματικό ξεκίνημα και πάγκος!

Τάσος Χατζηγιοβάνης και Φεντερίκο Μακέντα αποχώρησαν μαζί το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό με προορισμό την Άνκαραγκιουτζου, ωστόσο τα πράγματα για τους πρώην Πράσινους στην Τουρκία δεν πηγαίνουν και τόσο καλά.

Μετά από μια μακρά παρουσία στον Παναθηναϊκό, Φεντερίκο Μακέντα και Τάσος Χατζηγιοβάνης με διαφορά μερικών ημερών υπέγραψαν το καλοκαίρι στην Άνκαραγκιουτζου. Ο Ιταλός συμφώνησε για κλειστό διετές συμβόλαιο με τους Τούρκους, ενώ ο Έλληνας εξτρέμ για 2+1 χρόνια.

Αμφότεροι ήταν καλοί στα φιλικά προετοιμασίας, ξεκινώντας έτσι βασικοί τη χρονιά. Ενδεικτικά ο Μακέντα στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια είχε 61', 90', 90' και 68 λεπτά συμμετοχής. Χωρίς ούτε ένα γκολ και ασίστ, όμως, ο χρόνος του μειώθηκε εντυπωσιακά. Για την ακρίβεια από τις 4 Σεπτεμβρίου μέχρι σήμερα, ο πρώην στράικερ του Παναθηναϊκού έχει παίξει μόλις 6 λεπτά ως αλλαγή.

Στην ίδια περίπου μοίρα είναι και ο Χατζηγιοβάνης. Από τα 68', τα 54' και τα 45 λεπτά συμμετοχής ως βασικός στην αρχή, ο διεθνής μεσοεπιθετικός από τις 27 Αυγούστου μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί όλα κι όλα 28 λεπτά ως αλλαγή! Δείγμα του όχι και τόσο καλού κλίματος που υπάρχει τόσο για τον ίδιο, όσο φυσικά και για τον Μακέντα. Εξυπακούεται, πως ούτε ο Χατζηγιοβάνης έχει βρει κάποιο γκολ ή ασίστ ακόμα με τη φανέλα της Άνκαραγκιουτζου στην Τουρκία.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags