Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Επίθεση" Νικολακόπουλου σε Βαρούχα: "Μόνο αυτός είδε πέναλτι Ολυμπιακού" - Τι είπε για ΠΑΟΚ-ΠΑΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-04 15:24:00

"Επίθεση" Νικολακόπουλου σε Βαρούχα: "Μόνο αυτός είδε πέναλτι Ολυμπιακού" - Τι είπε για ΠΑΟΚ-ΠΑΟ!

Sportdog Team
"Επίθεση" Νικολακόπουλου σε Βαρούχα: "Μόνο αυτός είδε πέναλτι Ολυμπιακού" - Τι είπε για ΠΑΟΚ-ΠΑΟ!

Διαφωνία για την κριτική του στην ΕΡΤ και τις "φωνές" του Ατρομήτου. Γιατί διαφωνεί με τον καθηγητή διαιτησίας ο γνωστός ρεπόρτερ των Πειραιωτών;

Αιχμές για τον Παναγιώτη Βαρούχα άφησε ο γνωστός ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος, για το γεγονός ότι ο καθηγητής διαιτησίας υποστήριξε στην ανάλυσή του στην Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ ότι υπήρξε παράβαση πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου που δεν καταλογίστηκε ποτέ.

Ο Βαρούχας, συγκεκριμένα, δικαίωσε τις διαμαρτυρίες του Ατρομήτου για πέναλτι στο 56'. Σύμφωνα με όσα είχε σχολιάσει, πρόκειται για μία φάση που η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σισέ εντός της περιοχής του Ολυμπιακού, με τον παλαίμαχο διαιτητή να τονίζει πως υπήρξε παράβαση και θα έπρεπε να έχει καταλογιστεί.

Ωστόσο, ο Κώστας Νικολακόπουλος εγραψε σε blog του στο gazzetta.gr για τον Βαρούχα και τη συγκεκριμένη φάση: "Οι υπόλοιποι κριτικοί διαιτησίας (Κάκκος, Σπάθας) δεν είδαν κανένα πέναλτι υπέρ του Ατρόμητου την Κυριακή. Πέναλτι είδε μόνο ο Βαρούχας, παρότι ο Σωκράτης έδιωξε την μπάλα πάνω στο χέρι του Σισέ, που ήταν σε φυσιλογική θέση με τους παίκτες σε απόσταση μισού μέτρου ο ένας από τον άλλο.

Θα αποκτούσε, πάντως, ούτως η, άλλως, μεγαλύτερο ενδιαφέρον η άποψη του Αθηναίου παλιού διαιτητή, αν π.χ. στο ΠΑΟΚ-ΠΑΟ δεν σχολίαζε ότι για το πέναλτι που κακώς καταλόγισε υπέρ του ΠΑΟΚ ο διαιτητής και πήρε πίσω ο VAR, "ευθύνη είχε η βοηθός που έβλεπε μπροστά της τη φάση".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα δεδομένα με Χάμες στον Ολυμπιακό - Τότε επιστρέφει στη δράση

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags