Facebook Pixel Ήξερες για τη δυσκολία σκοραρίσματος στους αγώνες της Ίντερ και της Μπαρτσελόνα;
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-04 16:28:00

Ήξερες για τη δυσκολία σκοραρίσματος στους αγώνες της Ίντερ και της Μπαρτσελόνα;

Sportdog Team
Ήξερες για τη δυσκολία σκοραρίσματος στους αγώνες της Ίντερ και της Μπαρτσελόνα;

Ο αποψινός αγώνας (22:00) έρχεται με τις καλύτερες αποδόσεις που προσφέρθηκαν ποτέ από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Ίντερ και Μπαρτσελόνα εισέρχονται στο αποψινό μεταξύ τους παιχνίδι υπό διαφορετικές συνθήκες. Αμφότερες ηττήθηκαν από την Μπάγερν Μονάχου με καθαρό σκορ (2-0, 0-2) και νίκησαν άνετα την Πλζεν, όμως το κλίμα και η γενικότερη εικόνα είναι εκ διαμέτρου αντίθετες. Το αποψινό μεταξύ τους παιχνίδι στο Μιλάνο, μάλιστα, αποτελεί έναν πρώτο τελικό πρόκρισης.

Στις εγχώριες υποχρεώσεις, η  Ίντερ απομακρύνεται διαρκώς από τις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος στην Ιταλία, ενώ το Σάββατο υπέστη νέα ήττα, αυτή τη φορά από τη Ρόμα. Ο Σιμόνε Ινζάγκι είναι υπό πίεση και οι «νερατζούρι» είναι στην 9η θέση με 8 βαθμούς διαφορά από την κορυφή. Η Μπαρτσελόνα, ύστερα από σχεδόν 3 χρόνια βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος ως ισόβαθμη με τη Ρέαλ διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση, αλλά και την καλύτερη άμυνα στην Ισπανία με 19 γκολ ενεργητικό και 1 παθητικό σε 7 παιχνίδια.

Τα τελευταία ευρωπαϊκά και εγχώρια παιχνίδια

Τόσο η Ίντερ, όσο και η Μπαρτσελόνα δημιουργούν παιχνίδια με χαμηλό σκοράρισμα στις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι χαρακτηριστικό ότι 9 από τα τελευταία 11 παιχνίδια της Ίντερ στη διοργάνωση είναι στο Under 2.5. Τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν στο Nο Goal, όπως και τα τέσσερα τελευταία της μακριά από το Καμπ Νου σε όλες τις διοργανώσεις. Ο αγώνας της Ίντερ με την Μπαρτσελόνα, απόψε στις 22:00, έρχεται με τις καλύτερες αποδόσεις που προσφέρθηκαν ποτέ από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

O καθοριστικός Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

Ο Πολωνός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα αποδεικνύει σε κάθε αγώνα την εκτελεστική του δεινότητα, όντας συνεπέστατος σκόρερ. Σε 9 συμμετοχές με την Μπαρτσελόνα τη φετινή σεζόν έχει σκοράρει 12 γκολ. 9 στο πρωτάθλημα σε 7 παιχνίδια και 3 στο Τσάμπιονς Λιγκ σε 2. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρωτάθλημα σκοράρει για 6 συνεχόμενες αγωνιστικές, ενώ την Κυριακή έδωσε τη νίκη στην ομάδα του επί της Μαγιόρκα σημειώνοντας το μοναδικό τέρμα του αγώνα. Για το αποψινό παιχνίδι το Πάμε Στοίχημα προσφέρει εκατοντάδες στοιχηματικές επιλογές, μεταξύ άλλων για τους σκόρερ, αγορές χάντικαπ και συνδυαστικές επιλογές.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags